R2 Aastahiti auhinnagalat juhib Sergo Vares

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergo Vares
Sergo Vares Foto: TV3

Reedel, 6. jaanuaril toimub Eesti Televisiooni stuudios Raadio 2 Aastahitt 2011 pidulik auhinnagala, mida juhib näitleja Sergo Vares.

«Sergo on üks väljapaistvamaid Eesti noornäitlejaid, kel on oma suhteliselt lühikese karjääri jooksul täita tulnud väga olulisi ja suuri rolle. Olemuselt on ta väga pühendunud ja suudab saatejuhi rollis oma karismaga kütkestada ka kõiki vaatajaid,» põhjendas õhtujuhi valikut Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga.

Sergo Vares leiab, et kuigi tegijatele on tunnustamine tähtis, siis oluline on, et ka üldine kandepind oleks võimalikult lai ja kirev.

«On tegijaid, kes ei saa ilmselt kunagi rahva poolt valituks, ent kelleta oleks pilt oluliselt igavam ja vaesem. Peaasi, et nad pille kotti ei paneks,» ütles Vares.

Raadio 2 Aastahitt 2011 auhinnagala vormiliselt läbiv teema keskendub seekord ajale enne esimest muusikaküsitlust 1994. aastal. Krooni ja piiride avanemise aeg, mil uut muusikalist kraami tuli igast ukse- ja põrandapraost. Bändid olid täis entusiasmi ning peamiseks helikandjaks oli kassett. Alguse said nii Terminaator, Vennaskond, 2 Quick Start ja Jam ning Rocksummer nautis oma hiigelaastaid. Eesti esimene Eurovisioonile saadetud lugu kandis nime «Muretut meelt ja südametuld» ning seda esitas Janika Sillamaa.

Lõppeva aasta parimaid laule ja muusikuid tunnustatakse reedel, 6. jaanuaril. Maratonsaade Raadio 2 eetris, mida juhivad Koit Raudsepp ja Erik Morna, algab päeval kell 12, kus mängitakse ette tabelisse pääsenud lood meilt ja mujalt kohtadel 40-4.

R2 ja ETV otseülekanne auhinnagalalt algab kell 19 ja seda saab jälgida ka interneti vahendusel. Tänavuse gala muusikaliste etteastete eest hoolitsevad Smilers, Mari Pokinen, Outloudz, Tehnoloogiline Päike ja loomulikult Raadio 2 Aastahiti tabeli esikolmik ning Unistuste Bänd 2011.

Raadio 2 Aastahiti uudistel saab silma peal hoida Facebookis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles