Elu24 jagatud bikiinipildil oli noore sportlase kampaaniale ootamatu mõju

Elu24
Copy
Vasaraheitja Anna Maria Orel.
Vasaraheitja Anna Maria Orel. Foto: Erakogu

Elu24 jagas möödunud nädala kolmapäeval Eesti vasaraheitja Anna Maria Oreli bikiinipilti, millel ta «hämmastavat maastikku» näitas. Ootamatult aitas see kaasa sihtasutuse Noored Olümpiale toetuskampaaniale.

Möödunud nädalal kirjutasime, et Jõhvist pärit 23-aastane Anna Maria Orel jagas sotsiaalmeedias kauni vaatega pilti, mis on tehtud Kanaaridel Tenerife saarel.

Selgub, et see uudis pakkus rohkem kui vaid silmailu, kuna tänu Elu24 artiklile on noor vasaraheitja tõusnud hetkel kõige populaarsemaks kodumaiseks spordimaailma suunamudijaks, teatas sihtasutus Noored Olümpiale.

Bikiinipilt, mille abil läks vasaraheitja Anna-Maria Orel toetussärgikampaanias juhtima.
Bikiinipilt, mille abil läks vasaraheitja Anna-Maria Orel toetussärgikampaanias juhtima. Foto: Erakogu

Nimelt on Noored Olümpiale sihtasutusel käimas toetuskampaania, kus igaüks saab osta oma lemmikstipendiaadi pildiga spordisärki. Pikalt juhtinud Eesti rekordiomanik ühekanuul Joosep Karlson pidi viimasel nädalal kindla liidrikoha loovutama Eesti rekordiomanikule vasaraheitjale Anna Maria Orelile.

Sihtasutus tänas Elu24 ootamatu panuse eest. Kogutud toetused jõuavad valitud noorsportlasteni stipendiumite ja koolituste kaudu. Anna Maria, Joosepi ja teiste toetussärke saad osta siit.

Anna Maria Oreli ja Joosep Karlsoni spordisärgid.
Anna Maria Oreli ja Joosep Karlsoni spordisärgid. Foto: Pressimaterjal
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles