💕 ⟩ «Seksikas vanaema» tõmbas läbipaistva hilbu selga ja hakkas elu üle heietama

Elu24
Copy
Gina Stewart valiti meesteajakirja Maximi poolt maailma kõige seksikamaks vanaemaks 2018. aastal.
Gina Stewart valiti meesteajakirja Maximi poolt maailma kõige seksikamaks vanaemaks 2018. aastal. Foto: Mercury Press/Scanpix

Austraaliast pärit Gina Stewart (49) tituleeriti 2018. aastal maailma kõige seksikamaks vanaemaks ning naise viimane instapilt tuletab meelde, miks toona just selline otsus langetati! 

Silmipimestavalt ilus austraallanna Gina Stewart tituleeriti «maailma kõige seksikamaks vanaemaks» 2018. aastal, mil ta osales meesteajakirja Maximi korraldatud missikonkursil, edestades endast mitu korda nooremaid konkurente.

Missikonkursi järel sotsiaalmeedias tuntuks saanud Stewartil on nüüdseks Instagramis juba 195 000 jälgijat. Kahtlemata mängib populaarsuses rolli ka see, et naine postitab endast rohkelt paljastavaid pilte.

Hiljuti jagas Gina Instagramis pilti, millel võib teda nähe poosetamas läbipaistvas pesukomplektis. «Hämmastav on näha maailma ilu. See on nii ilus ja samas nii jõhker. See on meeldetuletus, et iga sekund elust on väärtuslik,» filosofeeris 49-aastane sekspomm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles