MIS JUHTUS? ⟩ Getter Jaani sotsiaalmeediakontolt on kadunud kõik pildid

Elu24
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Laulja Getter Jaani (26), nagu paljud teised staarid, on aastaid oma fännidele sotsiaalmeedias jaganud säravaid ning rõõmsaid hetki oma elust. Hetkel valitseb laulja ametlikul kontol aga tühjus ja tekib küsimus, mis juhtus?

Getter Jaani Instagrami «gettermusic» kontol valitsevat tühjust võib seletada mitmeti. Näiteks on ehk laulja mingil põhjusel oma kontol ära varjanud või kustutanud kõik postitused.

Teiseks põhjuseks võib olla see, et lauljatari konto on sattunud küberpättide kätte. Nimelt on küberpätid Eesti Instagrami-staare kimbutanud juba viimased paar aastat. Pätid häkivad sisse staaride sotsiaalmeedia kontodesse ja see järel nõuavad sisu vabastamise eest lunaraha.

Kuigi Jaani konto on veel aktiivne ei ole sellel peale nelja IGTV video ühtegi postitust. Kadunud on ka konto profiilipilt. Tema kontot jälgivad üle 65 000 fänni. 

Elu24 võttis Jaaniga ühendust aga ei ole veel vastust saanud.

Getter Jaani Instagrami kontol @gettermusic ei ole enam ühtegi pilti. Kadunud on ka profiilipilt. Alles on Jaani jälgijad ning kontod, mida lauljatar ise on jälgima hakanud.
Getter Jaani Instagrami kontol @gettermusic ei ole enam ühtegi pilti. Kadunud on ka profiilipilt. Alles on Jaani jälgijad ning kontod, mida lauljatar ise on jälgima hakanud. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gettermusic
Getter Jaani Instagrami konto alt ei ole kadunud neli IGTV videoklippi.
Getter Jaani Instagrami konto alt ei ole kadunud neli IGTV videoklippi. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @gettermusic

Jaani ametlik Instagram ei ole lauljatari ainus konto. Nimelt on Jaanil ka privaatne Instagram, millele on ligipääs vaid 395 jälgijal, sealhulgas Elina Bornil, Hanna-Liina Võsal, Rasmus Rändveel ja paljudel teistel Eesti lauljatel. Tundub, et seal on kõik postitused alles.

Getter Jaanil on ka privaatne Instagrami konto, millel on üle 2000 postituse.
Getter Jaanil on ka privaatne Instagrami konto, millel on üle 2000 postituse. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Kahjuks ei oleks see esimene kord, kui Eesti staari sotsiaalmeedia konto kaaperdatakse. Alles hiljuti, 2019. aasta novembris, kirjutas Elu24, et juutuuber Victoria Villigu sotsiaalmeedia konto kaaperdati ning küberpätid nõudsid Villigult raha. Loe rohkem sellest SIIT.

2018. aasta septembris kirjutas Elu24, kuidas kurjategijad kaaperdasid instakaunitari Kätriin Kübara Instagrami konto ning kuidas veidi hiljem häkiti sisse tema meilidesse, pangakaardi andmed kopeeriti ja arvelt kadus raha. Sellest saad rohkem lugeda SIIT ja SIIT!

2018. aasta septembris rääkisid «Radaris» kohalikud sotsiaalmeediamõjutajad Katrikats (Katri Palm), Paljas Porgand (Merilin Taimre) ja Sandra Raju, kuidas nad oma Instagrami kontost ilma jäid ja selle tagasisaamiseks häkkerile lunaraha olid sunnitud maksma. Loe sellest rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles