MURTUD EMA ⟩ Kobe Bryanti lesk Vanessa töötab kõvasti, et tütarde nimel tugev olla

Elu24
Copy
Kobe Bryant abikaasa ja tütre Nataliaga hiljuti Disneylandis filmi esilinastusel.
Kobe Bryant abikaasa ja tütre Nataliaga hiljuti Disneylandis filmi esilinastusel. Foto: Kirkland / AFF-USA.COM/AFF/PA Images/Scanpix

Pühapäeva hommikul kaotas Vanessa Bryant (37) helikopteriõnnetuses abikaasa Kobe Bryanti ning 13-aastase tütre Gianna. Murest murtud Vanessa proovib oma kolme tütre nimel tugev olla, vahendab People

Vanessa Bryant püüab endiselt mõista oma mehe ja lapse kaotust traagilises helikopteriõnnetuses Calabasases. Koos Vanessaga leinavad isa ja õe kaotust Natalie (17), Bianca (2) ja Capri, kes sündis alles seitse kuud tagasi.

«See on Vanessa ja kogu pere jaoks äärmiselt keeruline ja laastav aeg,» rääkis üks Bryanti perekonna tuttavatest meediaväljaandele People. 

Teine perekonnale lähedane isik ütles People'ile, et Vanessa on ilmselgelt «murest murtud».

(Vasakult paremale) Vanessa, Kobe, Natalie ja Gianna 2018. aastal esilinastusel. Kobe ja Gianna hukkusid helikopteriõnnetuses 26. jaanuaril 2020.
(Vasakult paremale) Vanessa, Kobe, Natalie ja Gianna 2018. aastal esilinastusel. Kobe ja Gianna hukkusid helikopteriõnnetuses 26. jaanuaril 2020. Foto: F. Sadou/AdMedia/SIPA/Scanpix

«Ta suudab end vaevalt koos hoida,» ütles tuttav. «Ta ei suuda lauseid ilma nutma puhkemata lõpetada. Kuid ta töötab väga kõvasti, et tüdrukute nimel tugev olla. Nüüd peab ta tugev olema.»

«Muidugi ei saa keegi selleks kunagi valmis olla. Vaatamata tõusudele ja mõõnadele olid Vanessa ja Kobe hingesugulased. Ta (Vanessa - toim) pidas teda partneriks kogu eluks,» lisas allikas.

Allikate sõnul ümbritsevad Vanessat inimesed, kes teda ja Kobe't armastavad. «Tal on hea tugisüsteem. Ta usaldab oma usku. Ta ei ole üksi. Kuid tema lein kestab väga kaua aega.»

Vanessa ja Kobe kohtusid 1999. aasta novembris. Paar abiellus 2001. aastal. 2011. aastal otsustas Bryanti abikaasa Vanessa, et soovib lahutust, kuid kaks aastat hiljem mõtles ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles