Soomlased on kihevil: kas nende popstaar Isac Elliot semmib Eesti kaunitari Liis Lemsaluga?

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Eesti Muusikaauhinnad 2020, Liis Lemsalu ja Isac Elliot
Eesti Muusikaauhinnad 2020, Liis Lemsalu ja Isac Elliot Foto: Konstantin Sednev / Remo Tõnismäe

Soome seltskonnaajakiri Seiska kirjutas, et Eesti Muusikaauhindade jagamise üritusel aasta popartisti tiitliga pärjatud Liis Lemsalul ja talle auhinna üle andnud Soome popartist Isac Elliotil jätkus järelpeol silmi vaid teineteise jaoks. 

Eelmisel reedel toimunu kohta kirjeldas üks pealtnägija Seiskale, et Lemsalu (27) ja Ellioti (19) omavaheline suhtlus oli vägagi soe. Hiljem jäi paar silma väga romantilises meeleolus. 

Seiska kirjutab, et paari ei paistnud häirivat ka nende kaheksa-aastane vanusevahe, sest nad musitasid ja kallistasid üsna avalikult. 

«Olin lõbusas meeleolus tantsimas, tujuküllaselt, ja kõik on hästi. Midagi erakordset siin ei olnud,» kommenteeris Lemsalu Elu24-le.

Ka Isac Ellioti Eesti mänedžer Leen Kadakas ütles Elu24-le, et tegemist oli lihtsalt peoga ja midagi sügavamat sealt otsida ei tasu. «Isac Elliot pole kommentaari andnud selle kohta ja tegelikult sõitis ta järgmisel päeval Ameerikasse,» lisas Kadakas. 

Eesti Muusikaauhinnad 2020, Liis Lemsalu.
Eesti Muusikaauhinnad 2020, Liis Lemsalu. Foto: Konstantin Sednev / Remo Tõnismäe

Liis Lemsalu on alates 2017. aastast olnud paar finantsettevõtte Porta Finance partneri Karl-Erik Koduga. Kodu ja Lemsalu kolisid eelmise aasta kevadel ühisesse koju. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles