Blac Chyna 3-aastane tütar ja Kylie Jenner lendasid novembris Kobe Bryanti õnnetuskopteriga

Inna-Katrin Hein
Copy
Pildi: Blac Chyna ja poeg King Cairo Stevenson. Chyna ja Robert Kardashiani tütar Dream  lendas selle helikopteriga möödunud aasta novembris koos Kardashiante klanni kuuluva Kylie Jenneriga,
Pildi: Blac Chyna ja poeg King Cairo Stevenson. Chyna ja Robert Kardashiani tütar Dream lendas selle helikopteriga möödunud aasta novembris koos Kardashiante klanni kuuluva Kylie Jenneriga, Foto: Sipa /SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Californias Los Angeleses Calabasases kukkus 26. jaanuaril alla korvpallilegendi Kobe Bryantit, ta 16-aastast tütart Giannat ja veel 7 inimest transportinud helikopter Sikorsky S-76 ja kõik pardal olnud hukkusid.

USA modell je meediategelane Blac Chyna teatas pärast seda õnnetust, et ta tütar Dream Renee Kardashian lendas selle helikopteriga möödunud aasta novembris koos Kardashiante klanni kuuluva Kylie Jenneriga, kirjutab people.com.

Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: Neilson Barnard/AFP/Scanpix

Chyna sõnul oli ka siis piloodiks Ara Zobayan, kelle juhitud kopteri allakukkumine Kobe Bryantilt elu võttis.

Kobe Bryantit ja veel kaheksat inimest transportinud helikopteri vrakk Los Angelese Calabasase mägedes
Kobe Bryantit ja veel kaheksat inimest transportinud helikopteri vrakk Los Angelese Calabasase mägedes Foto: NTSB/VIA REUTERS/Scanpix

Staar jätkas, et ta on nüüd Kylie Jenneri peale vihane, et ta tema tütre just selle helikopteriga lendama viis.

«Mitte ükski vanem ei taha hiljem kuulda, et ta laps oli eluohtlikus olukorras ning tegemas asju ilma vanema loata. Ma ei oleks seda üle elanud, kui siis oleks kopteriõnnetus olnud ja mu tütar oleks hukkunud,» sõnas Chyna.

2019. aasta novembrikuine kopterilend oli Kylie Jennery sünnipäevakingitust Chyna tütrele Dreamile, kes sai kolmeaastaseks.

Kylie Jenner on Dreami tädi, sest tüdruku isa on Rob Kardashian, Jenneri poolvend.

Rob Kardashian jagas Instagramis fotot Dreamist. Tüdrukul oli käes tassikook ja ta poseeris helikopteri ees.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Dream ??

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

Kardashiani klanni allika teate oli Blac Chyna sõnanud Rob Kardashianile, et Kylie Jenner ei tohi ta last enam kunagi kaasa võtta ja ohtu seada.

Blac Chyna ja Rob Kardashiani kooselu oli tormiline. Rob süüdistas naist avalikult narkootikumide tarbimises ja lapse hooletusse jätmises. Mees läks isegi kohtusse, et saada lapse hooldusõigust.

Kardashian ja Chyna leppisid ühises hooldusõiguses kokku 2017. aasta sügisel pärast välkkiiret armumist ja tormilist lahukuminekut.

Rob Kardashian ja Blac Chyna (paremal)
Rob Kardashian ja Blac Chyna (paremal) Foto: /AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles