LIBA-KARDASHIANID VASTAMISI ⟩ Kas Vene Kim Kardashian teeb oma kurvidega Briti versioonile silmad ette või on lood vastupidi?

Elu24
Copy
Vasakul: Demi Rose, foto: GoffPhotos.com/Scanpix. Paremal: Anastasia Kvitko, foto: Epic Life/Youtube.com
Vasakul: Demi Rose, foto: GoffPhotos.com/Scanpix. Paremal: Anastasia Kvitko, foto: Epic Life/Youtube.com Foto: Scanpix/Youtube.com

Sotsiaalmeedia tähed Demi Rose ja Anastasia Kvitko on modellid, keda jälgivad Instagramis miljonid. Ent naisi seob veel üks parajalt humoorikas tõik: nimelt on nad mõlemad oma kodumaal tituleeritud kohalikuks Kim Kardashianiks. 

Suurbritanniast pärit Demi Rose (24) tituleeriti «Briti Kim Kardashianiks» juba aastate eest.

Naine ise kiidab Kardashiani taevani, sest usub, et just Kardashian aitas kurvikad tüdrukud taas «moodi» tuua ning oli teerajaja uutmoodi Instagrami tüdrukute jaoks. «Mul on imeline elu reisides ümber maailma ning näidates kurve, mis pakuvad Kardashianidele konkurentsi,» on Demi Rose öelnud.

Seltskonnatähel on Instagramis 12,6 miljonit fänni ning väljaande Express andmetel teenib ta sotsiaalmeedias aastaga ligi 509 000 naela (umbes 573 618 eurot).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy new ?✨ @ger.arte

A post shared by Demi ? (@demirose) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just enjoying my day... hbu? @fashionnova fashionnovapartner

A post shared by Demi ? (@demirose) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do damage to you but you love it

A post shared by Demi ? (@demirose) on

Venemaalt Kalingradist pärit modell Anastasia Kvitko (24) on tituleeritud «Vene Kim Kardashianiks», sest fännidele meenutavad tema kurvid ja suur tagumik just maailmakuulsat tõsielustaari. 

Kusjuures, aastate eest ei tahtnud modelliagentuurid Kaliningradi oblastis sündinud kaunitari värvata, kuna naine olevat liiga kurvikas. Seepeale otsustas Kvitko muuta kurvid oma firmamärgiks ning nüüd leidub vaevalt kedagi, kes ta suurest tagumikust mööda suudaks vaadata.

2016. aastal antud intervjuus rääkis Anastasia, et see on vaid aja küsimus, mil ta Kim Kardashiani troonilt tõukab. «Mul on olnud elus vaid üks operatsioon - mu pimesool eemaldati - ja me kõike teame, mida Kim oma pepuga teha on lasknud,» rääkis tüdruk toona.

Kvitkol on Instagramis 10,5 miljonit fänni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dress @fashionnova @fashionnovamen fashionnovapartner ?

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 or 2?? Swimsuit @prettylittlething ?

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@prettylittlething ?

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Swimsuit @fashionnova ad @fashionnovamen ❤️

A post shared by AK (@anastasiya_kvitko) on

Meenutame ka, milline näeb välja maailmakuulus tõsielustaar Kim Kardashian West (39) isiklikult.

Mis puudutab aga sotsmeedia jälgijaskonda, siis mõlemal modellil on veel pikk maa minna, et Kardashianile ligilähedalegi jõuda. Nimelt on Kim Kardashian Westil Instagramis 158 miljonit fänni.

Loomulikult pole Demi ja Anastasia ainukesed, keda on staariga võrreldud. Maailmas on selliseid modelle ja instastaare väga-väga palju. Loe sellest rohkem artiklist: Kim Kardashian näitab liibuvas kostüümis, miks just teda kõikjal maailmas armastatakse ja... vahel ka «järgi tehakse»

Kim Kardashian West at the 5th Annual Hollywoodis 2019. aastal.
Kim Kardashian West at the 5th Annual Hollywoodis 2019. aastal. Foto: Capital Pictures/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles