Suurimal elektroonilise muusika festivalil esinenud Eesti bändil täitub peatselt suur unistus

Elu24
Copy
Elektrooniline muusika duo Wateva koosneb produtsentidest Hugo Martin Maasikas ja Kris Evan Säde.
Elektrooniline muusika duo Wateva koosneb produtsentidest Hugo Martin Maasikas ja Kris Evan Säde. Foto: Wateva

Elektroonilise muusika duo Wateva on tegutsenud kolm aastat ning esinenud ka maailma suurimal elektroonilise muusika festivalil. Nüüd on aga duol täitumas kaua oodatud unistus - peatselt valmib Wateva debüütalbum! 

Eesti bänd Wateva koosneb produtsentidest Hugo Martin Maasikas ja Kris Evan Säde ning duo alustas ühise muusika loomisega kolm aastat tagasi. Nüüd annab duo teada, et peatselt näeb ilmavalgust nende debüütalbum.

«Oleme selle väljaandmise nimel palju higi ja verd valanud. See oli meil juba pikka aega kaugeks unistuseks, aga nüüd võib vist lõpuks öelda, et oleme lõpusirgel!» räägib Säde.

«Albumile sai täpselt selline muusika, mida me ise armastame ja ka kuulata naudime,» lisab muusik neile väga südamelähedase projekti kohta. 

Debüütalbumi uudisega koos avaldas Wateva 31. jaanuaril ka verivärske singli «Rear-view mirror», millele laulab vokaalid Emily J. «See on põnev - kunagi ei tea, kuhu lugu võib välja jõuda kuniks seda alles alustanud oled,» vihjab Säde sellele, kuidas uus singel oli poistel algselt teistsugusena plaanis.

Lisaks kostitas Wateva oma fänne 2018. aastal avaldatud loo «Amnesia» VIP-versiooniga. Mõlemad lood pärinevad Wateva peagu ilmuvalt debüütalbumilt.

Uut singlit ja uusversiooni vanemast loost saad kuulata Spotify vahendusel SIIT.

Wateva on kolme aasta jooksul koostööd teinud mitmete mainekate plaadifirmadega. Nende muusikat välja andnud ka Armin van Buureni plaadifirma Armada Music, Future House Music ja NoCopyrightSounds.

Wateva on astunud üles ka maailma suurimal elektroonilise muusika showcase-festivalil Amsterdam Dance Event.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles