LAHUTUSPEO PILDID 💔 ⟩ Taas vallaline briti vanaema tĂ€histas oma abielu purunemist omapĂ€rasel moel (1)

Elu24
Copy
Foto: Ian Lim / SWNS/ Scanpix

Suurbritannias elav Anna O'Niell (41) on taas vallaline ning otsustas oma abielu lÔppemist tÀhistada omapÀrasel moel. Naine korraldas lahutuspeo, kus Anna rikkus oma sÔbrannade abiga Àra hinnalise pulmakleidi, vahendab kentonline.com.

Kolme lapse ema ja ĂŒhekordne vanaema Anna abiellus teist korda disainer Alexander McQueeni roosas pulmakleidis, mille vÀÀrtuseks on ligi 1500 eurot. Pulmad peeti kiiruga ja salaja ning kohal oli vaid Anna 11-aastane poeg.

«Me kohtusime, kolisime kokku ja abiellusime 2017. aastal,» rÀÀkis Anna. Poolteist aastat hiljem abielu purunes. «Need 18 kuud olid kurvad.»

Kuigi Anna teine abielu lĂ”ppes, otsustas naine lahutust hoopistĂŒkkis tĂ€histada. Ta kutsus enda kuus lĂ€hedast sĂ”brannat enda juurde, andis neile vĂ€rviga tĂ€idetud veepĂŒstolid ning koos rikuti Ă€ra Anna hinnaline pulmakleit.

Anna tÀhistas oma lahutust peoga, kus tema sÔbrannad lasid vÀrviga kokku tema hinnalise pulmakleidi.
Anna tÀhistas oma lahutust peoga, kus tema sÔbrannad lasid vÀrviga kokku tema hinnalise pulmakleidi. Foto: Ian Lim / SWNS/ Scanpix

«Me tĂ€itsime vĂ€rviga 12 veepĂŒstolit, meil oli mitu Ă€mbritĂ€it vĂ€rvi ja vĂ€rviga tĂ€idetud pommid,» kirjeldas Anna lahutuspeo vĂ€rvisĂ”da.

«Siis sÔime kuhjaga toitu ja jÔime ƥampust.»

Anna oma Alexander McQueeni roosas pulmakleidis, mille naine koos sÔbrannadega vÀrviga Àra rikkus. 
Anna oma Alexander McQueeni roosas pulmakleidis, mille naine koos sÔbrannadega vÀrviga Àra rikkus. Foto: Ian Lim / SWNS/ Scanpix

«PÔhiline pÔhjus oli inspireerida teisi, tuleb olla positiivne ning kÔike tÀhistada,» pÔhjendas Anna, kelle arvates on olulisem sÔnum see, et kÔik lÀheb ikkagi paremaks.

Anna vÀrviga kaetud pulmakleidiga vannis oma vallalist staatust tÀhistamas.
Anna vÀrviga kaetud pulmakleidiga vannis oma vallalist staatust tÀhistamas. Foto: Ian Lim / SWNS/ Scanpix

Naise esimene abikaasa, kellega koos sai Anna kolm last, suri ootamatult kolm aastat tagasi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi ĂŒles