12 PÄEVA JA KÕIK ⟩ Äsja salapulmi pidanud Pamela Anderson jättis abikaasa maha

Elu24
Copy
Näitlejanna Pamela Anderson viies abielu võib olla juba lõppenud. Anderson oli filmiprodutsendiga abielus alla kahe nädala.
Näitlejanna Pamela Anderson viies abielu võib olla juba lõppenud. Anderson oli filmiprodutsendiga abielus alla kahe nädala. Foto: Gareth Fuller/AP/Scanpix

«Rannavalve» staar Pamela Anderson (52) sõudis 20. jaanuaril viiendat korda abieluranda filmiprodutsendi Jon Petersiga (74). Eile teatas Anderson, kes jõudis abielus olla 12 päeva, et läks abikaasast lahku, vahendab Hollywood Reporter.

Anderson teatas oma abielu purunemisest avalikus avalduses: «Oleme väga tänulikud teie toetuse eest ajal, mil võtame natuke aega, et hinnata ümber seda, mida me elult ja üksteiselt tahame.»

«Elu on teekond ja armastus on protsess. Seda universaalset tõde silmas pidades oleme mõlemad otsustanud oma abielutunnistuse vormistamise edasi lükata ja oma usku sellesse protsessi sisse viia. Täname, et austasite meie privaatsust,» lisas Anderson

Peters ei ole olukorda veel kommenteerinud.

Näitlejannale lähedane allikas väitis Hollywood Reporterile, et paar polnud pärast 20. jaanuari salapulmi veel abielutunnistuse saamiseks juriidilisi dokumente esitanud. 

Elu24 kirjutas 22. jaanuaril, et Anderson ja Pieters deitisid esmakordselt 80ndatel. Mõlema jaoks on see viies abielu.

«Nad armastavad üksteist meeletult. See on imeline Hollywoodi romaan,» kinnitas Pamela esindaja uudist 21. jaanuaril. Paari privaatne pulmatseremoonia leidis aset Malibus.

Jon Peters ja Pamela Anderson. 
Jon Peters ja Pamela Anderson. Foto: AP/Scanpix

«Ilusaid tüdrukuid on igal pool. Mul oleks olnud võimalus valida, kuid juba 35 aastat olen soovinud ainult Pamelat,» avaldas Peters pärast pulmi väljaandele Hollywood Reporter. «Ta ajab mind hulluks – heas mõttes. Ta inspireerib mind. Ma kaitsen ja kohtlen teda viisil, nagu ta seda väärib.»

Pamela Anderson oli aastatel 1995–1998 abielus muusik Tommy Leega. 2006. aastal abielus Pamela muusik Kid Rockiga, oma abielu lahutasid nad 2007. aastal.

2007. aastal abiellus ta pokkerimängija Rick Salomoniga, nende abielu lõppes 2008. aastal. 2014. aastal andsid nad oma suhtele uue võimaluse ning abiellusid uuesti, nende teine abielu lõppes 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles