PÜKSID MAHA ⟩ Britt korraldas Portugali veepargis lustinud äiapapale eriti piinliku vembu

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Dean Hague'i pere korraldas mehele korraliku vembu, kui nad mehele internetist lagunevad pilapüksid ostsid.
Dean Hague'i pere korraldas mehele korraliku vembu, kui nad mehele internetist lagunevad pilapüksid ostsid. Foto: Mercury Press/Scanpix

Suurbritanniast Lõuna-Yorksist pärit 55-aastane Dean Hague puhkas 12-liikmelise perega Portugalis ja nautis päeva veepargis, kui tema ujumispüksid ootamatult jalast pudenesid. 

Kolme lapse isale Deanile kinkis ootamatult lagunema hakanud püksid tema väimees Luke Witham, vahendas The Sun. 

Kuigi Dean arvas, et kandis veepargis disainerpükse, oli 28-aastane Luke talle andnud hoopis internetist 23.99 naela eest ostetud pilapüksid, mis pididki laiali lagunema. Seda teadis ka ülejäänud reisiseltkond.

Deanile korraldatud vembu taga olid veel mehe abikaasa Lynne ja tütar Bethany. «Ta on üks neist, kes ei muretse liialt selle pärast, mida ta seljas kannab, nii et tema naine ostab talle kõik riided,» ütles Luke oma äia kohta.

Naljast teadlik reisiseltskond jäädvustas piinliku momendi mitme mobiiliga juhtunud filmides. Video oli mõnda aega ka Youtube'is üleval, kuid praeguseks on kasutaja selle maha võtnud.

«Ta lasi liumäest alla ja jäi kinni ning me kõik naersime ja ta arvas, et me naersime selle üle, aga tegelikult me teadsime, mis kohe juhtuma hakkab,» rääkis Luke. 

Seepeale püüdis mees oma pükse kuidagi üleval hoida ning kõndis basseini ääres peesitava ja naerva pere poole tagasi jõuda.

Lagunevate ujumispükstega Deanile korraldas tünga tema pere.
Lagunevate ujumispükstega Deanile korraldas tünga tema pere. Foto: Mercury Press/Scanpix

«Püksid lagunesid laiali ja me naersime täiest südamest. Tal oli nii piinlik, sest ka kõik vetelpäästjad naersid ta üle,» lisas Luke. 

Püüdlustest hoolimata ei õnnestunud laboritehnikuna töötaval mehel naervate inimeste eest oma intiimseid kehaosi varjata, mistõttu otsis ta tagumiku välkudes varju prügikastide juurest.

Lagunevate ujukatega Dean otsis varju prügikastide juurest.
Lagunevate ujukatega Dean otsis varju prügikastide juurest. Foto: Mercury Press/Scanpix

Luke'i õnneks on tema äi samuti suur naljamees. «Ta on ka vigurdaja, kuid midagi sellist ei ole ta minuga veel kunagi teinud. Eks ma pean nüüd ette vaatama,» sõnas Luke. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles