Põrgulikud köögid ⟩ Juba täna: Gordon Ramsay läheb restoraniomanikuga vaat et karvupidi kokku

Elu24
Copy
Gordon Ramsay
Gordon Ramsay Foto: Shutterstock

Kell 18.00 stardib Kanal 2 eetris saatesarja «Põrgulikud köögid» läbi aegade kõige rohkem kõneainet pakkunud episood, kus kuulus meisterkokk Gordon Ramsay külastab Rhode Islandil asuvat restorani Downcity.

Downcity omanikeks on 30-aastase restoranitaustaga Abby ja tema finantssektoris töötav sõber Rico. Naise õlul on restorani igapäevane juhtimine ja menüüvalik, samal ajal kui Rico on vastutav söögikoha finantspoole eest, olles sellesse investeerinud üle miljoni dollari. 

Kahjuks ei alga Michelini tärniga pärjatud koka ja restoranipidaja Abby kohtumine eriti positiivselt. Eelroaks tellitud kalmaarirõngad on vesised ja nätsked, ja nachod, mille nimetus on menüüs «Pidu sinu suus» («Party-in-your-Mouth»), peaks Ramsay sõnul kandma hoopis nime «Matus sinu suus» («Funeral-in-your-Mouth»). 

Kui lisaks halvale toidule avastab meisterkokk, et köögis valitseb täielik korralagedus ja sahvri põrand hallitab, kutsub ta kohale mõlemad omanikud ja teeb neile korraliku peapesu. Selle peale läheb lahti täielik põrgu, sest kriitikat mittekannatav Abby ütleb välja kõik, mida ta Ramsayst arvab, ja nii tulist vaidlust pole saate ajaloos veel kunagi varem nähtud!

Gordon Ramsay aitab senise pika ja keerulise menüü asemel koostada uue lihtsa ja maitsva menüü, mis läheks peale restorani külastajatele ja mis teeks ka restorani kokkade elu tunduvalt kergemaks. Avamisõhtu sujub väga kenasti: kliendid on uuest menüüst vaimustuses, toidud saabuvad lauda õigeaegselt ja üldine koostöö kokkade ja kelnerite vahel sujub väga hästi. 

Ettevaatust: sisureetja!

Downcity restorani episood oli kahtlemata kõige sõjakam ja meeldejäävam osa saatesarja ajaloos ja seega huvitas kõiki televaatajaid, milline nägi välja söögikoha tulevik pärast Gordon Ramsay lahkumist. Kuigi Abby kinnitas, et restorani äritegevus on 30% võrra paranenud ja Ramsay jäi pakutava toiduga seekord väga rahule, pidi restoran 2011. aastal majanduslanguse tõttu oma uksed siiski sulgema.

«Põrgulikud köögid: Restoran Downcity» on Kanal 2 eetris täna õhtul kell 18.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles