NALJA PALJU ⟩ Shakira keel ja Lopezi pepu hakkasid pärast Super Bowli sotsmeedias oma elu elama

Elu24
Copy
Shakira ja Jennifer Lopezi etteaste Super Bowli poolajapausil. 2020.
Shakira ja Jennifer Lopezi etteaste Super Bowli poolajapausil. 2020. Foto: Reuters/ScanPix

Shakira ja Jennifer Lopezi etteaste Super Bowli poolajapausil on internetirahva kihama ajanud: rohkelt on neid, kes ei suuda uskuda, et Lopez on 50-aastane ja ka neid, kel ei saa küllalt sellest, mida Shakira oma keelega tegi.

Veidi enne suurejoonelist esinemist säutsus Lopez Twitteris: «Näitame maailmale, mida kaks latiino tüdrukut teha suudavad.» 

Etendus oli tänavu täis energiat, kostüümivahetusi ja üksteise võidu tagumiku võdistamist. Fännidele jäi silma ka, et vahepeal ei laulnud Shakira otse ning maigutas vaid suud.

Sellegi poolest meeldis rahvale nende etteaste väga ning suuresti on nad sotsiaalmeedias ainult head tagasisidet saanud, kuigi ka seda siiski väikese vimpaga.

Näiteks kirjutas üks Twitteri kasutaja: «Puusad küll ei valeta, kuid need huuled teevad seda kindlasti.» Sellega vihjatakse nii Shakira suu maigutamisele kui ka tema 2005. aasta hittloole «Hips Don't Lie».

Kuna Jennifer Lopezi kihlatu Alex Rodriguez on naise suurim fänn, kes filmib ja pildistab teda peaaegu alati teda esinemise ajal, heideti pisut ka tema üle nalja ning võrreldi teda filmist «Õelad tüdrukud» pärit pereemaga, kes uhkelt oma tütrele alati kaasa elas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facts (@fembible)

A post shared by Fabian (@classicalfuck) on

Vägeva etteaste lõpetasid staarid oma firmamärgi ehk pepu väristamisega. See tekitas paljudes inimestes aga küsimusi, kui vanad nad õigupoolest on. 

(Vastus: Jennifer Lopez on 50aastane ja Shakira on 43aastane.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles