HALB PÄEV Autoga kraavi põrutanud narkodiiler lobises end ise vanglasse

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Caro / Klaus Westermann/Scanpix

Ränga avarii üle elanud narkodiilerit tabas õnn ja õnnetus samaaegselt - ta pääses küll avariist eluga, kuid jäi eriti magedalt autos olnud narkootikumidega vahele. 

Eelmisel teisipäeval juhtus Portugalis Viseu linna lähistel IP3 maanteel avarii, kus üks 30-aastane mees sõitis autoga teelt välja, vahendas Portugal Resident. Iroonilisel kombel ei jää õnnetuspaigast kaugele ka väikelinn nimega Fail (ebaõnnestumine - Inglise k.).

Kell oli 13.30, kui kaks erariietes politseiagenti märkasid maantee piirdepostide vahelt alla sõitnud autot.

Politseinikud peatusid, et hättasattunule abi osutada, kuid olid üllatunud, kui mees palus neil enne ametivõimude saabumist tema kilekotti «varjata».

Erariides politseinikud otsisid seepeale mehe auto läbi ja avastasid sealt 1048 annust hašiši ja 22 ecstasytabletti. «Mees on tuntud narkodiiler ja ta arreteeriti,» ütles politsei pressiesindaja.

Järgmisena otsiti läbi ka mehe maja, kust leiti veel 89 annust hašišit, 24 doosi kanepit ja seitse doosi kokaiini. Samuti konfiskeeris politsei mehe kodust 436,5 eurot, kolm relva ja messingist noa.

Seda, millised olid mehe avariist saadud vigastused, ei mainitud, küll aga viidi mees enne kohtuniku ette ilmumist Viseu haiglasse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles