RAHA HOIAB TOHTRID EEMAL ⟩ Manchester Unitedi staar pani vigastuspausi ajal pidu

Elu24
Copy
Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi tähtründaja Marcus Rashford vigastas selga 15. jaanuaril.
Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi tähtründaja Marcus Rashford vigastas selga 15. jaanuaril. Foto: ANDREW YATES/REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi ja Inglismaa rahvuskoondise vutitäht Marcus Rashford on vigastuspausil ega saa palliplatsil oma oskusi presenteerida. Küll aga nähti 22-aastast pallivõlurit eelmisel pühapäeval Miamis Super Bowlile eelneval päeval pidutsemas.

Manchesteri ründajal on seljavigastuse tõttu vahele jäänud klubi viimased kuus matši. Ometi oli mehe selg piisavalt terve, et võtta ette reis USAsse Miamisse ja seal pidu panna. 

Noor staar poseeris koos kuulsa DJ Khalediga ja postitas sellest pildi ka Instagrami, mille allkirjastas :«Õnnitlused Grammy eest». Rashford eputas oma Inglismaa koondise särgiga ja kinkis signeeritud eseme räpistaarile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fresh off the Grammys, congrats 👑 @djkhaled

A post shared by Marcus Rashford (@marcusrashford) on

Rashfordi nähti ka teiste kuulsustega peohoos, kus kandis traagiliselt hukkunud Kobe Bryanti mälestuseks korvpalluri numbrimärgiga Los Angeles Lakersi särki.

Marcus Rashford peotujus
Marcus Rashford peotujus Foto: Instagram

Teisipäeval postitas vutitäht järjekordse pildi, millele nii mõnedki fännid reageerisid juba irooniliselt: «Üle 30-tonnine päevapalk hoiab tohtrid eemal» ja «Kebi juba meeskonda...»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A smile a day keeps the doctor away 😁💙

A post shared by Marcus Rashford (@marcusrashford) on

Manchester Unitedi peatreener, norralane Ole Gunnar Solksjaer ütles nädal tagasi, et Rashfordi vigastus on tõsine ning pole teada, kas mees sel hooajal üldse väljakule naaseb. 

Rashford ise oli optimistlikum: «Olen peagi vutiväljakutel tagasi ja paremas vormis kui kunagi varem.» Jalgpallistaari päevapalk on hinnanguliselt 34 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles