Spikker meestele: siit saad õnnestunud valentinipäevaks kõik vajaliku

Copy
Foto: T1 Mall of Tallinn

Valentinipäev on ukse ees ja viimane aeg suursugusteks plaanideks oma kallimaga. Õnneks on olemas üks koht, mis pakub nii meelelahutust kui unikaalset valentinipäeva kogemust.

Kõik algab ettevalmistusest

  1. Pesu kinkimisega sa alt ei lähe. Hüppa läbi sellisest unikaalsest brändikauplusest nagu Intimissimi, mis asub ainult T1 Mall of Tallinnas. Me ei tea ühtegi naist, kes endale sealt lemmikpesu ei leia. Intimissimi laia valikuga pesupoes on pesu mugav, kvaliteetne, hind mõistlik ning usu meid – rahule jääte mõlemad! Intimissimi kõrval on kohe ka ainulaadne bränd Yamamay ning teisel korrusel Queen lingerie.
  2. Ilutooteid ei saa kunagi olla liiga palju. Lõuna- Korea on tuntud oma ilubrändide poolest. Beauty Republicust (T1 2. korrusel) leiad tohutul hulgal põnevaid üllatusi. Mõnusad, näomaskid, kreemid ja hooldusvahendid, mis iga kaaslase rõõmust kilkama paneb. Beauty Republicust ja Douglasest (T1 1. korrusel) leiab ka unikaalse ja luksusest pakatava brändi The Ordinary.
  3. Kui su naisele meeldivad erinevate disainerite kätetööd, siis Intsikurmu Ketsi kaupluses on oma Eesti disainerite pisike maailm Very Hard Store (T1 2. korrusel). Kõlakad linnapeal räägivad, et sealt on võimalik leida nii vägevaid rõivaid, et enam mujale ei tahakski minna.
  4. Kui otsid võimalusi õhtu sisustamiseks, aitab välja Apotheka Beauty (T1 1. korrusel). Sealt leiab nii massaažiküünlad kui palju looduskosmeetikat.
  5. Valentinipäeva kingitus ei pea olema suvaline tarbimine. Kui ka sinu kallim on hinges maailmaparandaja, siis leiad talle ideaalse kingi The Nordic Beauty kauplusest (T1 1. Korrusel). Kokkukäivatest kohvitopsidest kaunite veepudeliteni – taaskasutus on IN!
Foto: T1 Mall of Tallinn

Kui õhtu saabub

1. Öine tuledes Tallinn, meri, esirida maanduvatele lennukitele ja külm shampanja? Seda kõike saab Skywheel of Tallinna VIP gondlist. Kui kaunid vaated ja emotsioonid kõrgusest kätte saadud, on sul võimalik valida 25 toitlustuskoha vahel, kus teineteisele taas südame vahele pugeda. Interneti avarustes leidub palju küsimusi, mis aitavad paaridel üskteist paremini tundma õppida.

PS! Skywheel of Tallinn pakub valentinipäeva puhul 30 euro eest romantilist paketti: 2 inimest, 2 pokaali ja magus üllatus.

Foto: T1 Mall of Tallinn

2. Lõpeta maagiline õhtu Cinamon Kosmos Imax 3D kinos. Reserveeri love seats ning vaata uut filmi “Röövlinnud (ja Harley Quinni erakordne vabanemine)“.

3. Kui veedate valentinipäeva õhtu koos lastega, broneeri laud õdusa atmosfääriga restorani HELK (3. Korrusel),  kuhu saab tulla ka pere noorimate liikmetega. Nimelt asub HELK restoranis kõige suurem laste mänguala. Nii saate teie nautida rahulikult maitseelamusi ja kiiret põgenemist argikohustustest.

Foto: Tiit Veermae

Tutvu teiste kaupluste ja võimalustega T1 Mall of Tallinn kodulehel.

Copy
Tagasi üles