INTERVJUU ⟩ Elukunstnik Sposato on tagasi Eestis, et teha kino ja kui veab, siis eestlannaga laps saada! (1)

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy

Skandaalne Sitsiilia ärimees Giovanni Sposato (49) on jälle Tallinnas ja ajab siin uut äri! Mees, keda seostati üheksakümnendatel Eesti Raudtee kõmulise erastamise ning kirglike suhetega, ütleb, et ei ole enam selline ennasttäis jõmpsikas, vaid muutunud mees - ta unistab eestlannast abikaasast ja lapsest. 

«​Kui terve riik sind vihkab, siis peab olema selleks põhjus. Ma oleksin võinud öelda, et probleem on nendes, kuid tegelikult vaatasin endale näkku ja mõistsin, et asi on minus.»

Sposato kinnitab, et on pöörase aja ja ärevust tekitanud elustiili seljataha jätnud. «Olen kümne aasta taguse ajaga võrreldes erinev inimene,» räägib ta alustuseks. «Oluline on tunnistada oma viga ja vabandada. Tavaliselt antakse siis andeks,» avaldab Sposato, kes usub, et Eesti inimesed on talle tema patud andestanud. 

Mehe tõi Eestisse tagasi äri. «Mu sõbrad avavad uusi filmistuudioid, oleme äripartneriga filmiprodutsendid,» räägib mees, kes on alal uus ning alles õpib protsessi. «Kus on uut, seal on Giovanni Sposato kohal,» ütleb ta naljatades. 

Sposatot on alati seostatud kirglike suhetega ja ta teab, et teda on tembeldatud naistemeheks». See olevat nüüd minevik. «Tundsin, et mul on nüüd aeg rahulikumat elu elada, tehes seda näiteks koos eestlannast abikaasaga,» avaldab veel vallaline Sposato. «Olen kade meestele, kellel ei ole hiilgavat karjääri ega palju raha, kuid neil on lapsed.» 

Mul on sõpru, kes abiellusid väga noorena ja said lapsed. Nüüd on neil keskea kriis, nad otsivad ennast. On neid, kes ostsid sportauto, et end taas noorena tunda. Nad on lahutanud ja neil on 20-aastased kallimad. See on hull elu, mida ma endale ei tahaks.

«Armastan Eestit, siis on mõnus õhkkond, olen oma südamest juba natuke eestlane,» tunnistab ärimees ja lisab, et ei ole siin tagasi ainult selleks, et leida eestlannast naine, kuid kui see juhtub, siis ju peab nii minema.  

Sposato ütleb, et õige naise leidmine on keeruline. «Inimesed peavad üksteist tundma õppima, midagi ei sünni üleöö,» teab ta. «Kui suhe toimib, on lihtne olla õnnelik paar. Kui aga on raske aeg, tuleb abikaasa varjatud pool esile.»

Värvika minevikuga mehe jaoks on abielu oluline ja tõsine asi, kuigi ta ei eita, et oli nooremas eas playboy.

«Kahekümnendates uskusin, et olen «kuum kutt», täna tagasi vaadates ei näe ma selles midagi lõbusat,» pole mees mineviku pärast üleliia uhke. «Olen teatud vanuses nüüd, mulle ei meeldi enam väljas käia ja naistega flirtida. Praegu tahaksin olla pühendunud ja hea abikaasa, ühe naise mees, kui tuleb vaid õige naine.»

Olen nüüd vanemana enda elule tagasi vaadanud ja saanud aru, milline rumal ja ennasttäis jõmpsikas ma olin.

Tinderisse kontot looma ta siiski ei kipu. «Sotsiaalmeedia abil sõlmitud suhted ei kõlba kuhugi, ma ei usu neisse. Usun suhetesse, mis tekivad loomulikult, mitte netist otsides,» leiab Sposato. Kuid tunnistab samas, et temalgi napib aega suhteks, kuivõrd reisib palju ja äritegevus võtab suure osa ajast. 

«Ma ei tea, kas kohtan õiget naist või kas ta on minu jaoks kuskil olemas. Tean, et minu jaoks on õige aeg abielluda ja võib olla ka isaks saada,» avaldab ärimees.

Sposato sõnul hindab ta suhetes stabiilsust, täiskasvanulikkust ja võrdust, kus mees ei ole naisest üle ega ka vastupidi. Ta teab ka, mis mürgitab kooselu. «See on armukadedus. Tean oma kogemusest, et kui inimene on väga armukade, siis jääb ta üksinda. Su elust kaob hea inimene. Armukadedust ja kalli inimese kaotamist saab ennetada kompromisside tegemisega.» 

Pärast kodust välja viskamist ei olnud mul kuhugi minna, kuid lõpuks teadsin, mida teha tahtsin. Nüüd aastaid hiljem  olen edukas ja jõukas, mul on palju raha, ilusad autod ja palju muud.

Sposato sõnul on see tegelikult müüt, et ta on seelikukütt. Tema eelmises Eesti elus olid kaks naist - Kati ja Tatjana, kellest ta väga pikalt rääkida ei taha. 

Katjast: «Minu andmetel on Kati abielus, ta on ema. See oleks tema abikaasa suhtes väga autu  ja selle tõttu ei saa ma Katiga enam isegi sõber olla. Katil on lapsed ja uus elu ning olen tema üle väga õnnelik. Ta on suurepärane naine ja kogu südamest soovin talle head.»

Tatjanast: «Tatjanaga oli mul teistsugune suhe, keerulisem ja kirglikum. Ma ei soovi sellest rääkida.»

Kas Sposatol oli oli Eestis veel naisi, kas ta tahab jäädavalt siia kolida, milline hiljutine sündmus mehe südame murdis, miks ta oma emaga 25 aasta ei suhelnud...?

Vaata videointervjuud ja saad kõigile neile küsimustele vastused.


 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles