Jan Uuspõld fetišitest rääkides: ma üht-teist ikka proovinud

Elu24
Copy

Jan Uuspõld külastas täna Kanal 2 «Õhtu!» saadet, kus rääkis lühidalt oma rollist uues seksikomöödias «Asjad, millest me ei räägi». Uuspõld tunnistas saates, et tal endal fetišit veel avaldunud ei ole, kuid üht-teist on ta elu jooksul proovinud.

Mängufilmis «Asjad, millest me ei räägi» kehastab Uuspõld tegelast, kellele soovitab seksuoloog koos oma naisega erinevaid rollimänge proovida.

Vaatamata komöödiafilmi sisule ja seal toimuvale jäi Uuspõld enda sõnul võtteplatsil rollimänge näideldes professionaalseks ning naerma ei hakanud. Lätlastest koosnev võttemeeskond hakkas aga naerma küll.

«Esimest korda elu jooksul juhtus, just filmi puhul, et üks duubel läks nässu, kuna operaator ei suutnud edasi filmida, [...] hakkas häälega naerma,» kirjeldas Uuspõld ja lisas, et keel ei olnud filmiplatsil huumorile barjääriks.

Kas ja mis on Uuspõllu tegelaskuju salafantaasia, seda näitleja ei avaldanud. Saatejuht Robert Rool tahtis aga teada, kas Uuspõllul on ka endal magamistoas mõni fetiš.

«Noh, ma olen proovinud, elu aeg, et vanur vaataks pealt, kui ma oma eesti keele õpetajaga,» alustas Uuspõld tõsiselt, kuid lisas kiiruga, et tegu oli muidugi naljaga.

«Mul ei ole veel avaldunud,» nentis Uuspõld pärast naljatamist. «Ma üht-teist ikka proovinud elu jooksul,» rääkis Uuspõld ning täpsustas, et loodab oma fetiši kunagi teada saada.

«Ma loodan, et tuleb see «kirss tordile» elu sügisel,» kostis näitleja.

Seoses salafantaasiatega, loetles saatejuht Piret Laos Uuspõllule ette erinevaid naistega seotud riidevalikuid ning situatsioone, mis tekitavad ootamatult meestes kirge.

Mängu käigus selgus, et kirge tekitavad Uuspõllus naiste päevitusrandid, prillid, korrektne grammatika ja punane kleit.

Menufilmi «Svingerid» tegijate uus suhtekomöödia «Asjad, millest me ei räägi» jõuab kinodesse 6. märtsil ja selle meeleolukat treilerit näed SIIT. Uuspõld tõdes, et vaatajatele pakub see film huvi, kuna seal näeb just seda, mida näiteks hommikusöögi lauas väga ei arutata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles