Räpisensatsioon Tyga annab juulis Eestis esimese kontserdi!

Elu24
Copy
5. juulil esineb Tallinnas Lauluväljakul suurejoonelise sõuga viimase kümnendi kuumimaid hip-hop artiste Tyga.
5. juulil esineb Tallinnas Lauluväljakul suurejoonelise sõuga viimase kümnendi kuumimaid hip-hop artiste Tyga. Foto: Pressimaterjalid

5. juulil esineb Tallinnas Lauluväljakul suurejoonelise sõuga viimase kümnendi kuumimaid hip-hop artiste Tyga.  Nii muusika kui eraeluga kuulsust kogunud staari teab eesti kuulaja eelkõige hittide «Loco Contigo», «Ayy Macarena» ja «Go Loco» järgi. 

Tyga on oma muusikalise karjääri jooksul teinud koostööd suurnimedega nagu Drake, Nicki Minaji, Wiz Khalifa, Chris Brown, Kanye West jpt.  

Tyga on pidev tabloidide lemmik aga ka räpistaarile kohaselt üliglamuurse elustiili ja arvukate suhete tõttu maailma ihaldamatute naistega. Räppar reisib eralennukitega, omab miljonite väärtuses ehteid ning tema garaazhist võib leida nii Bugatti Veironi kui edevaid Lamborginisid. 

Tyga on olnud tihedalt seotud kurioosse Kardashiani klanniga, astudes üles ka seriaalis «Kardashianid», kuna on suhtes olnud Kardashian-Jennerite klanni kõige noorema õe Kylie Jenneriga.

Piletid tulevad müüki 7. veebruaril kell 12:00 Piletilevisse. Sõbrapaeva puhul on piletihind 17. veebruarini hinnaga 24 eurot. 18.veebruarist on piletihind 39 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles