VEIDRAD VIDEOD ⟩ Kes paneb ripsmeid, kes teeb varbatrenni ... lennukis igavlevate inimeste fantaasia on piiritu

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Kontole «PassengerShaming» postitatud videos magab üks naine üsna rahulikku und.
Kontole «PassengerShaming» postitatud videos magab üks naine üsna rahulikku und. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Instagramikontole «PassengerShaming» on postitatud üle tuhande pildi lennureisijatest, kes on erinevate magamispooside või mõne muu veidrusega silma hakanud. 

Hiljuti postitati Instagramikontole «PassengerShaming» ka pilt ühes üsnagi mõnusana tunduvas poosis magavast naisest, kes laiutas mõnusalt kolmel istmel ning toetas oma jalad akendesse, kirjutas Mirror.

Mõned kommentaatorid nimetasid naise käitumist «haigeks», kuid olgem ausad, sel viisil tunde lennukis veeta võib olla üsnagi mõnus.

Naist filmis tema kõrvalreas istunud inimene ja nende vahel istub veel üks mees, keda kogu olukord naerma ajab.

Kuigi keegi ei mõista kindlasti naist hukka, selle eest ,et ta suutis tühja istmereale niivõrd hea kasutuse leida, on tema magamisasendi valik kindlasti see, mis tekitab paljudes kahetisi tundeid.

Instagrami postitatud video on kogunud üle 300 000 vaatamise ning tuhatkond inimest on ka magamispoosi osas oma arvamust avaldanud. 

Üks kommenteerijatest kirjutas: «Ta maksis koha eest ja võib teha, mida tahab. Ta ei tee kellelegi liiga ning on lihtsalt väga väsinud.».

Kommentaarile vastas reisijate häbistamise konto moderaator, kes kirjutas: «Oh kuule, meeldetuletus ... pileti ostmine ei anna õigust lennukis teha mida iganes soovite. Sa rendid istekohta. Kui soovid käituda nagu lugupidamatu s******, siis osta oma lennuk.».

Kuigi naise hukkamõistjaid oli palju leidus siiski ka neid, kes astusid naise kaitseks välja. 

«Võib-olla on tal rahutute jalgade sündroom või mõni muu probleem. Pole kena teiste üle kohut mõista, kui meil pole nende seisundist aimugi. See ei tähenda, et ma kiidaksin selle ise heaks, aga see pole põhjus kellegi häbistamiseks,» kirjutas üks kommentaator.

Reisijate häbistamise kontolt leiab veel hulga teisigi videoid, kus on peategelaseks magavate reisijate jalad.

Kuid on ka neid, kes leiavad lennukis aega oma jalgade eest hoolitseda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MONDAY MOTIVATION? #flyingfeet #pickemifyougotem ✈️????? "A video filmed on board an AirAsia flight, captured a man picking his toes and dry skin from his feet, before dropping it on the floor. The video, captured by fellow passenger Jade Thomas, took place on a flight from Kuala Lumpur to Hanoi." - DailyMail (video from 2018, not sure how we missed this gem!) ??‍♀️? Don’t forget to check out our new “Passenger Hall of Shame” Collection of merch, including a tee and hoodie that reads “Stop Taking Your Shoes Off On Planes” (amongst others) • • • #passengershaming #flyingfeet #instagramaviation #comeflywithme #airlinelife #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #plane #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilotlife #frequentflier #mondaymotivation

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

See AirAsia lennukis Kuala Lumpurist Hanoisse lennanud mees ei arvanud, et selles oleks midagi halba, kui ta teiste reisijate eest oma varbavahesid ja paksenenud tallanahka nokib. Ja ta ei ole üks.... 

Pikkade lendude ajal on reisijad otsustanud aega targasti kasutada ka teiste iluprotseduuride tegemiseks. Näiteks võib mõnetunnise lennu ajal lasta endale ripsmepikendused panna ...  

... või kunstküüned paigaldada. 

Kes ütles, et lennukis olevaid ekraane tohib ainult näppudega katsuda? 

Enamasti kiputakse ka kurtma selle üle, et lennukis ei ole piisavalt liikumisruumi. Mõelge uuesti.... on neid, kes leiavad lennukis nurga isegi trennitegemiseks. 

Pikkade lendude ajal on oluline end aeg-ajalt liigutada.

Lennukites kiputakse kurtma ka selle üle, et tualett on alati kinni või on järjekord liiga pikk. Üks reisija leidis sellele probleemile aga üsnagi omapärase lahenduse.

Mõnikord tahaks ju tõesti lennuki wc-d vältida, kui see näeb välja selline.... 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles