PILDID 💣 ⟩ Hiiglaslike rindadega glamuurimodell avaldab, et tahab veel suuremat rinnapartiid (3)

Elu24
Copy
Glamuurimodell Foxy Menagerie Verre.
Glamuurimodell Foxy Menagerie Verre. Foto: Destination Wow/Youtube.com

USAst pÀrit glamuurimodell Foxy Menagerie Verre (42) unistab tÀiuslikust liivakella figuurist, mistÔttu tunneb vajadust oma rindu veelgi kohendada.

Foxy alustas oma vÀlimuse tuunimisega ligi kuus aastat tagasi, kui lahutas oma abikaasast. Aastate jooksul on ta kÀinud korduvalt iluoperatsioonidel ning teinud erinevaid iluprotseduure.

Kuigi tema rinnapartii on muljetavaldav, pole ta rinnapartii kohendamisega lÔpparvet teinud. «Ma tahan tÀiuslikku liivakella figuuri!» avaldas naine vÀljaandele Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing everyone a safe and happy weekend!

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

Naise sÔnul kasvavad tema rinnad veelgi ning ta tunnistab ka ise, et ilmselt on ta ilukirurgiast pisut sÔltuvuses. «Mingil mÀÀral on ilukirurgia tÔesti minu kinnisidee, aga seda ainult seepÀrast, et ma armastan selle tulemust.»

«Tunnen end fantastiliselt, kui olen operatsioonil kÀinud ja see teeb mind vÀga Ônnelikuks, kui nÀen, kuidas ma muutun tÀiesti uueks inimeseks.»

Naine tunnistab ka, et lapsepĂ”lves oli ta vĂ€ga hĂ€belik ja vaikne laps ning sĂ”nab, et ainult tĂ€nu iluoperatsioonidele on ta saanud enesekindlust. «Lapsena ei rÀÀkinud ma ĂŒldse ja nĂ€gin vĂ€ga tavaline vĂ€lja. Teismeliseks saades hakkasin modellindusega tegelema.»

«Kui ma sain vanemaks ja abiellusin, tegin modellindusega lÔpparve. Alles pÀrast lahutust jÔudsin kuidagi selleni tagasi,» avaldab ta.

Foxy tunnistab ka, et tema perekond ei mÔista tÀielikult, miks ta oma vÀlimuse selliseks on tuuninud ning avaldab, et saab ka nende murest aru. Seevastu tema sÔbrad on vÀga toetavad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing all of you a very Happy New Year!

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

Ta tunnistab ka ise, et kuigi ta armastab oma hiiglaslikku rinnapartiid, vÔib elu suurte rindadega vahel ka keeruline olla. «Suurte rindade puhul on kÔige hullem see, kui avastad, et ei saa nende tÔttu mingeid tobedaid pisiasju teha.»

NÀiteks ei saa ta korralikult jalatseid jalga panna ning trepist kÀies kukub ta vÀga tihti. Ent siiski pole ta iluoperatsioonidega lÔpetanud ning tunnistab, et peagi lÀheb ta operatsioonile, et ka oma tagumik tÀiuslikuks muuta.

«Ma pole kindel, kas ma ĂŒldse kunagi oma vĂ€limusega tĂ€ielikult rahul olen,» lisab ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Did someone say "Help Wanted - Secretary"?

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More from the secretary theme on my onlyfans and Patreon, links are in my profile.

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Memories from summertime ---

A post shared by Foxy Menagerie Verre (@foxy_menagerie) on

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi ĂŒles