Tallinna striptiisitar räägib avameelselt, mis tema töö raskeks teeb ? (1)

Elu24
Copy
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Tallinnas tegutsev striptiisitar Lana Ostrovskaya andis venekeelsele meelelahutusportaalile Limon avameelse intervjuu, milles rääkis oma elukutsega kaasnevatest plussidest ja miinustest. 

Lana alustas tööga stripiklubis ligi kaksteist aastat tagasi, mil ta käis veel ülikoolis. Enne seda töötas ta erinevates ettevõtetes kontoritöötajana, otsides pidevalt paremaid võimalusi. «See oli raske, sest ma pidin maksma nii elukoha kui õpingute eest ja ma tõesti tahtsin vahel endale kasvõi näiteks mõnda kinokülastust lubada,» rääkis naine intervjuus.

Meenutades esimest korda, mil tal tuli laval riided seljas heita, sõnas ta: «See oli üllatavalt lihtne. Ma pole selles mõttes häbelik. Pigem hirmutas mind kõige rohkem see, et ma ei oska piisavalt hästi tantsida ja näen kohmakas ja naeruväärne välja.»

«Võtsin 50 grammi konjakit enne lavale minekut ja see lahendas peaaegu mu probleemi, kuigi mõnda aega olin väga mures oma ebaprofessionaalsuse pärast. Samas tegin ma juba esimesel õhtul väga hea esinemise. Algaja õnn!» meenutas ta.

Naine tunnistab avameelselt, et jättis ühe korra tantsimise, kuna see oli tema tollase kallima ultimaatum. «Nüüd ma loomulikult kahetsen seda, sest armastus, nagu ikka juhtub, läheb tihti üle.»

«Asjaolude sunnil tuli mul kuskil kuue ja poole aasta eest tagasi tulla (tantsimise juurde - toim). Kuigi ma olin kindel, et ma ei tee seda mitte kunagi. Seda tuleb meie elukutse juures ikka ette.»

Лана Островская
Лана Островская Foto: Михаил Еким

Ta tunnistab avameelselt ka, et saab meestelt siivutuid ettepanekuid iga päev. «Seksi pakutakse iga päev. Raha eest ning suurest armastusest. Me (tantsijad - toim) pole sellele juba pikka aega tähelepanu pööranud. Riietusruumis omavahel arutame ja naerame ning jätkame seejärel oma tööd.»

Rahast rääkides jääb naine napisõnaliseks. «Saan töö eest väärilist tasu, seetõttu me selles äris ka oleme. Kahjuks ei saa ma täpset summat avaldada, kuna olen alla kirjutanud vaikimislepingule.»

Tema elukutse juures on ka miinuseid. Lana toob välja näiteks kroonilise unepuuduse ja alkoholi tarbimise. «Inimestega töötamine pole niikuinii kõige lihtsam, kuid meestega on veelgi raskem. Oleme aasate jooksul vaat et psühholoogideks saanud.»

Loe täispikka intervjuud Limoni lehelt!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles