Grete Griffin tegi abikaasale juubeli puhul ägeda üllatuse (1)

Elu24
Copy
Grete Griffin ja tema Ameerika jalgpallurist abikaasa Robert Griffin III.
Grete Griffin ja tema Ameerika jalgpallurist abikaasa Robert Griffin III. Foto: Grete Griffin/Instagram

Ameerikas elav Eesti mitmevõistleja Grete Griffin (26) tegi oma abikaasale Robert Griffin III'le sünnipäeva puhul ägeda üllatuse. Eestlanna kinkis mehele reisi Mehhikosse!

«Minu kallike saab kolmapäeval 30 seega üllatasin teda reisiga Mehhikosse,» kirjutas Grete oma Instagrami postituse juurde. Eestlanna lisas, et nad on Cancuni linnas ja tegu on perereisiga.

Ameerika jalgpalli mängiv Robert vihjas postituse kommentaarides, et Grete kingitus oli tõeline üllatus ja lisas, et see oli ka väga hästi korraldatud.

Grete jagas Instagrami lugudes reisist veel pilte, milles on näha, et Mehhikos olid nii eestlanna tütred kui ka Roberti perekond. Grete avaldas abikaasale ka armastust ning tunnistas, et on mehe nimel valmis tegema kõike!

Grete Griffin ja Robert Griffin III Mehhikos. «Ma armastan sind nii väga, kallis,» kirjutas eestlanna postituse juurde.
Grete Griffin ja Robert Griffin III Mehhikos. «Ma armastan sind nii väga, kallis,» kirjutas eestlanna postituse juurde. Foto: Kuvatõmmis Instagrami lugudest / @gretegiii
Grete Griffin soovis ühe postitusega abikaasale «head varajast sünnipäeva» ja lisas, et teeks heaks kõike.
Grete Griffin soovis ühe postitusega abikaasale «head varajast sünnipäeva» ja lisas, et teeks heaks kõike. Foto: Kuvatõmmis Instagrami lugudest / @gretegiii

Grete ja Robert abiellusid 2018. aasta märtsis. Nende peres kasvab tütar Gloria, kes sai juulis kaheaastaseks, ja Gameya, kes sündis möödunud aasta septembris. Robertil on eelmisest abielust kolmeaastane tütar Reese Ann. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles