Briti näitlejanna Crissy Rock jäi oma pulmareisil Queen Mary 2 pardal koroonaviiruse karantiini

Inna-Katrin Hein
Copy
Queen Mary 2
Queen Mary 2 Foto: Caro / Kaiser/Scanpix

Briti näitlejanna Crissy Rock läks mullu 31. detsembril Dubais kruiisilaevale Queen Mary 2, kus on koos oma mehe Julian Buckiga pulmareisil. Paar abiellus 2018. aastal.

61-aastane näitlejanna ja teised laeva pardal olijad pandi aga karantiini, kuna kahtlustatakse, et seal levib uus koroonaviirus Covid-19, teatab irishmirror.ie.

Chrissy Rock 1994. aasta filmis «Ladybird, Ladybird»
Chrissy Rock 1994. aasta filmis «Ladybird, Ladybird» Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan/Scanpix

Näitleja esindaja kinnitas, et ta on selle laeva pardal karantiinis ja talle tehakse koroonaviiruse test.

Kruiisifirma Cunard Cruises laeva Queen Mary 2 kruiis pidi reisijad viima veel Malaisiasse, Singapuri, Hongkongi ja Vietnamisse.

Tais Phuketis olnud laeval hakati kahtlustama koroonaviirust ning Singapuri asemel suunati laev Austraaliasse Freemantle’isse, kuhu ta peaks jõudma 18. veebruaril.

Seal tehakse laevareisijatele ja meeskonnaliikmetele koroonaviiruse test ning kogu kruiisilaev desinfitseeritakse.

Cunard Cruises teatas, et teevad koostööd USA haiguste kontrolli ja ennetamise keskuse, Maailma terviseorganisatsiooni ja Ühendkuningriigi terviseametiga, et takistada uue koroonaviiruse levimist. «Seoses koroonaviiruse kahtlusega tuli teha reisis muudatus ja laev suunati Austraaliasse, kuhu ta jääb mõneks ajaks karantiini,» teatasid Cunard Cruises esindajad.

Lisaks Queen Mary 2 on uue koroonaviiruse tõttu veel kruiisilaevu karantiinis.

Hiina erihalduspiirkonnas Hongkongis on World Dream, mille pardal on umbes 2000 inimest, Jaapanis Yokohamas on Diamond Princess, kus on umbes 3700 inimest ning Jaapani ranniku lähedal on laevafirma Holland America kruiisilaev MS Westerdam, mida seni ei ole ühtegi Jaapani sadamasse lubatud.

Hiinas Hubei provintsis Wuhanis möödunud aasta lõpul alanud uue koroonaviiruse puhangus on nüüdseks surnud üle 1000 inimese ja nakatunuid on 43 000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles