POMMUUDIS ⟩ USA meedia väitel ootab «Troonide mängu» staar Sophie Turner last! (1)

Elu24
Copy
Briti näitleja Sophie Turner.
Briti näitleja Sophie Turner. Foto: ANGELA WEISS/AFP/Scanpix

Telesarjast «Troonide mäng» tuntud näitlejanna Sophie Turner (23) ootab USA kõmumeedia sõnul koos muusikust abikaasa Joe Jonasega (30) oma esimest last!

Kõmuleht Just Jared on väidetavalt mitmete allikate kinnitusel teada saanud, et Suurbritanniast pärit Sophie Turner ootab oma esimest last! 

«Paar hoiab seda saladusena, kuid nende sõbrad ja perekond on väga põnevil,» rääkis üks allikas kõmulehele. Allika sõnul on Turner punasele vaibale valinud riideid, mis tema muutuvale kehale paremini sobiks. 

Meediaväljaanne Entertainment Weekly kirjutas samuti, et mitmete allikate kinnitusel on Turner rase. Mitmed allikad kinnitasid näitlejanna lapseootust ka ENewsile.

Turneri ja tema abikaasa Joe Jonas ega nende esindajad ei ole ametlikult uudist kinnitanud ega ümber lükanud.

Mõlemad käisid jaanuaris pidulikel üritustel ja abielupaar kõndis koos punasel vaibal kahel korral. 19. jaanuaril käisid Turner ja Jonas SAG auhindadel, kus näitlejanna kandis roosat liibuvat kleiti. 

Joe Jonas ja Sophie Turner SAG auhindadel. 
Joe Jonas ja Sophie Turner SAG auhindadel. Foto: Kevin Sullivan/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Nädal aega hiljem, oldi koos Grammy muusikaauhindadel, kus Turneri miniseelik oli palju kohevam.

Joe Jonas ja Sophie Turner Grammydel.
Joe Jonas ja Sophie Turner Grammydel. Foto: Arroyo-OConnor/AFF/PA Images/Scanpix

Just Jared avaldas ka 5. veebruaril tehtud fotod, kus Turner ja Jonas jäid Londonis silma paparatsodele. Näitlejannal on seljas nahast püksid ja üsna lotendav jakk. Neid pilte näed SIIT.

Näitlejanna enda viimane sotsiaalmeedia postitus pärineb 4. veebruarist, kus Turner kükitab koos abikaasaga põrandal. Jonasel on käes plasttops, Turneril veepudel. Muusik annab näitlejannale õrna musi. «Õnn algab sinust, bub,» kirjutab Turner postituse pealkirjas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiness begins with you, bub ?

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Paar on koos olnud 2016. aastast ja nad abiellusid eelmise aasta mais Las Vegases. Kuu aega pärast pulmi, pidas paar Prantsusmaal suurema pulmapeo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles