SEKSIORI ⟩ Venezuela koletis hoidis naist 31 aastat korteris, mille naabruses ta ise õnnelikku pereelu elas (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Vägivald. Pilt on illustreeriv
Vägivald. Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Lõuna-Ameerikas Venezuelas tuli hiljuti avalikuks juhtum, milles mees hoidis naist 31 aastat korrusmaja korteris luku taga, kasutades teda seksuaalselt ära, vägistades ja pekstes.

Politsei arreteeris 56-aastase Mathías Salazari, kellele esitati süüdistus seksuaalvägivallas, vägistamises ja psühholoogilises ärakasutamises, kuid mees on seni eitanud, et ta oleks olnud vägivaldne ja kuritegelik, teatab msn.com.

Uurimisel ilmnes, et Salazar kohtus Morella nimelise naisega, kui naine oli vaid 17-aastane ning ta ostis naisele pealinna Caracase lähedal Maracays korteri.

See korter oli majas, mis asus mehe kortermaja vastas. Mees elas oma korteris koos naise ja tütrega.

Salazar lukustas noore naise talle ostetud korterisse, kus ta hakkas teda kohe seksuaalselt ära kasutama. Kui naine ei nõustunud Salazariga seksima, siis hoidis mees naist näljas.

Mees oli naise korteri akende ette pannud paksud kardinad, mida naine ei tohtinud eest tõmmata, sest muidu oleks keegi võinud naist näha. Seega ei olnud selles korteris loomulikku valgust ja see mõjutas naise tervist. 

Naisel oli olemas televiisor ja raadio, mille abil ta sai välismaailmas toimuvast teada, kuid välja ei saanud ta minna.

Naine üritas aastaid oma «vangikongist» põgeneda, kuid ei õnnestunud.

Alles selle aasta jaanuaris pääses 49-aastane naine välja, kuna Salazar oli unustanud võtmed välisukse lukku. Naine nägi oma võimalust ja põgenes.

Ta otsis üles naiste varjupaiga, kus ta ütles, kes ta on ja mis temaga juhtus.

Politsei usutles Salazari naabreid ja nende sõnul jättis Salazar korraliku mehe mulje ning nad ei osanud arvata, et tal on kuskil seksiori. Korteris, kus naine kinni oli, seinad olid tehtud helikindlaks ning seega ei kostnud sealt helisid, mis oleksid võinud naabrite kõrvu jõuda.

Kuna Salazar on pikka kasvu ja suure kehaga, siis hüüdsid naabrid teda «Paks-Mathíakseks».

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles