SAI PISUT MÜRATUD ⟩ Laskesuusatajad roojasid ja oksendasid hotellituppa

Elu24
Copy
Kasahstani laskesuusataja Anton Pantov sai riigi alaliidult nelja-aastase võistluskeelu.
Kasahstani laskesuusataja Anton Pantov sai riigi alaliidult nelja-aastase võistluskeelu. Foto: Vladimir Smirnov/Vladimir Smirnov/TASS/Scanpix

Kasahstani laskesuusatajale Anton Pantovile määrati nelja-aastane võistluskeeld. Selle sai ta Kasahstani alaliidult. Lisaks temale määrati veel  kolmele laskesuusatajale (Timur Kuts, Vladislav Vitenko ja Roman Jerjomin) aastane võsitluskeeld.

Kvartetti karistati siiski mitte dopingutarvitamise eest, nagu võiks eeldada. Mehed esindasid rahvuskoondist joobes olekus. 

«Sellisele käitumisele on meil nulltolerants. Need sportlased tegid meie riigi margi täis,» rääkis Kasahstani laskesuusaliidu juht Jermek Kizatov Aftonbladetile. 

Siiski pole lõplikult selge, mis juhtus 29. jaanuaril Austria väikeküla hotellis. Hotelli töötajad ütlesid, et neli kasahhi lihtsalt lõhkusid ja rikkusid ööbimiskoha inventari. Kohale saabunud koondise Kasahstani koondise treener sõnas, et laskesuusatajad oli maani täis. 

«Hotelli seinad olid okset täis, selle koristamine võttis palju aega,» rääkis hotelli esindaja. 

Pantov väitis Instagramis, et oksendas, sest tal oli paha olla. Kuid põhjuseks ei olnud alkohol, vaid kõrgmäestiku hõre õhk.

Pantov on varem kandnud lühiajalist karistust dopinguga patustamise eest. 28-aastane Kasahstani laskesuusataja võitis kodustel Almatõ radadel 2017. aastal taliuniversiaadivõistlustel hõbe - ja pronksmedali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anton Pantov (@anton.pan_v) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles