Murest murtud isa süüdistab oma 15-aastase tütre surmas odavat laadijat (2)

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv: naine telefoniga vannis.
Pilt on illustreeriv: naine telefoniga vannis. Foto: Shutterstock

Prantsuse koolitüdruk Tiffenn (15) sai vanni kukkunud telefonilt surmava elektrilöögi, vahendab LAD Bible.

Koolitüdruk toimetati küll kiiresti Marseille'i haiglasse, kuid sellegi poolest ei õnnestunud meedikutel tema elu päästa. 

Prantsuse raadiojaam France Bleu vahendab, et 15-aastane Tiffenn pani telefoni vannitoas laadima. 

Tüdruku isa Serge sõnas Prantsuse uudistekanalile BFM TV: «Mul on kolm last ja meil käib iga päev sellepärast sõda, et nad ei võtaks telefoni endaga vannituppa kaasa.»

«Me helistasime talle, aga ta ei vastanud. Seejärel murdsime vannitoa ukse maha, Tiffenn lamas seal ja tema telefon oli vees. Avastasime, et ta laadija oli ühendatud vannitoa pisitikupessa. Me ei suutnud teda elustada,» rääkis tüdruku isa uudistekanalile.

Tüdruku isa usub, et odav telefonilaadija on põhjus, miks tema tütar suri. Nimelt rõhutas Serge, et turgudel on «mitteametlikud» laadijad, mida müüakse odavamalt ja mis ei vasta ohutusnõuetele. «Korralik laadija maksab 15-20 eurot, see on teismeliste jaoks tohutult suur summa. Nii valivadki noored need laadijad, mis maksavad 4-5 eurot.»

«Selliseid laadijaid ei tohiks turul olla. Tiffenn suri selle tõttu,» lisas tüdruku isa. 

«Politsei uurib hetkel asja, kuid ma ütlen teile järgmist: olge ettevaatlikud.» 

Elu24 kirjutas juba 2018. aastal, kuidas Venemaa koolitüdruk leiti oma vannitoast surnuna, kuna sai vette kukkunud telefonilt surmava elektrilöögi. 

Enne seda leidis sarnane vahejuhtum aset ka Moskvas, kus 12-aastane Ksenja oli samuti oma telefoni vanni juurde laadima pannud. Tüdruku iPhone kukkus aga vette ning andis talle surmava elektrilöögi. 

2019. aastal kirjutasime, kuidas 26-aastane Venemaa pokkerimängija Lilia Novikova suri samuti seetõttu, et sai vette kukkunud telefonilt või mõnelt muult seadmelt surmava elektrilöögi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles