Brasiilia jalgpallilegend Pelé teatas, et tal ei ole depressiooni ja tal läheb hästi

Inna-Katrin Hein
Copy
Braiilia jalgpallilegend Pelé 2019. aasta aprillis Pariisis
Braiilia jalgpallilegend Pelé 2019. aasta aprillis Pariisis Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/Scanpix

Brasiilia jalgpallistaar Pelé, kodanikunimega Edson Arantes do Nascimento, lükkas ümber oma poja Edinho teate, et tal on depressioon ja puusaprobleemid.

79-aastase Pelé teatel ei ole ta masenduses ja eraklik ning ta kinnitas fännidele, et tal läheb hästi ja tal on väga tihe ajakava, teatab msn.com.

Pelé poeg Edinho, kodanikunimega Edson Cholbi Nascimento, andis väljaandele Globo intervjuu, milles sõnas, et kolmekordne jalgpalli maailmameister on masenduses, sest ta ei saa puusaprobleemide tõttu kodust väljas käia.

Pelé (paremal) ja ta poeg Edinho 2007
Pelé (paremal) ja ta poeg Edinho 2007 Foto: MAURICIO DE SOUZA/AFP/Scanpix

«Minuga on kõik korras. Aktsepteerin seda, et minu vanuses on füüsilisi piiranguid, kuid mu pall veereb edasi. Mul on häid ja halbu päevi. See on minuvanuste inimeste jaoks normaalne. Ma ei karda, olen kindlameelne ja kindel selles, mida ma teen,» teatas jalgpallikuulsus Pelé, et poja teade ümber lükata. 

Pelé, keda peetakse läbi aegade parimaks jalgpalluriks, on maailmas ainus, kes on tulnud koos Brasiilia jalgpallikoondisega kolmel korral maailmameistriks.

Teada on, et Pelé on aastaid kannatanud puusaprobleemide käes ja ta ei saa ilma abita kõndida. Ta on viimastel avalikel esinemistel olnud ratastoolis.

Santose ja New York Cosmose meeskonna eksmängijatest sõbrad ütlesid, et selle aasta jaanuar oli Pelé jaoks üle aastate väga kiire.

Ta tegi fotosessioone ja sponsoritööd ning suhtleb Briti režissööriga, kes teeb ta jalgpallurikarjäärist dokumentaalfilmi.

«Ma olen väga hõivatud, kuid täidan alati kõik oma kohustused,» lisas brasiillasest jalgpallistaar.

Brasiilia koondis võitis 1970. aastal Mehhikos toimunud jalgpalli maailmameistrivõistlused, sel suvel möödub sellest 50 aastat. See oli Pelé kolmas maailmameistri tiitel.

Brasiilia võitis 1970. aasta jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalis Itaaliat 4:1 ja sai maailmameistriks. Pildil Pelé meeskonnakaaslaste õlgadel
Brasiilia võitis 1970. aasta jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalis Itaaliat 4:1 ja sai maailmameistriks. Pildil Pelé meeskonnakaaslaste õlgadel Foto: /AP/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles