PÜHA MÜRISTUS Vene naispoliitiku valentinitervitus ajaks Putinilgi vere vemmeldama

Elu24
Copy
Ajakirjanik ja poliitik Ksenija Sobtšak Moskvas, detsember 2018.
Ajakirjanik ja poliitik Ksenija Sobtšak Moskvas, detsember 2018. Foto: TASS/Scanpix

Idanaabrite poliitik ja endine Playboy modell Ksenija Sobtšak pani valentinipäeva puhul ühismeediasse üles nii kuuma pildi, et pole enam ime, miks Venemaalgi tänavu nii soe talv on.

Venemaa presidendi Vladimir Putini väidetav ristitütar Ksenija Sobtšak, kes oli 2018. aastal presidendivalimiste kandidaat, jagas Instagramis iseäralikku sõbrapäevatervitust, kus on koos kahe teise naisega alasti rannal, kusjuures naised varjavad kätega üksteise rindu.

38-aastane Sobtšak on ennegi paistnud silma poliitikute jaoks «ebatavaliste» trikkidega, näiteks mullu sügisel tegi ta oma pulmas striptiisi.

Naispoliitikuga koos on pildil lauljatar Glukoza ehk Natalja Ilinitšna Ionova, kes kirjutas oma postituse juurde: «Meie Valentinid lubasid meil seda teha.» Kolmas naine on juveliir Yana Raskovalova.

Sobtšaki pildiallkirjast saab aru, et naised on «meeleheitel». Samuti lisas ta juurde teemaviite «Minu valentinipilt». Kaja Kallas, Yana Toom ja Keit Pentus-Rosimannus, järgmisel aastal ootame teilt samasugust pilti!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles