Caroline Flacki 27-aastane peika süüdistas naise surmas lähenemiskeeldu

Rasmus Rammo
, Reporter-toimetaja
Copy
Caroline Flack 2018. aasta kevadel Briti teleauhindade jagamisel.
Caroline Flack 2018. aasta kevadel Briti teleauhindade jagamisel. Foto: PA images/Scanpix

Briti telenägu Caroline Flack võttis eile endalt elu. Ekspeika Lewis Burton, kellele ta mõne kuu eest kallale läks, vandus naisele igavest armastust.

40-aastast saatejuhti Caroline Flacki teati kõige paremini suhtesarjast «Armastuse saar» («Love Island»), mille juhtimisest ta hiljuti ära ütles, kuna oli oma noore peika ründamise eest kohtu all.

Flacki süüdistati selles, et ta tungis 13. detsembril kallale oma 27-aastasele elukaaslasele Lewis Burtonile ja peksis teda. Süüdistuse tagajärjel keelas kohus telenäol mehega kohtumise. Kohtusse pidi Flack naasma 4. märtsil.

Tennisist Lewis Burton 23. detsembril 2019.
Tennisist Lewis Burton 23. detsembril 2019. Foto: PA images/Scanpix

Tennisemängija Burton, kes oli telenäoga koos umbes aasta, avaldas ühismeedias naise surma pärast kahetsust. «Mu süda on murtud, kuna meil oli midagi nii erilist. Sõnu jääb väheks, et kirjeldada, kui suurt valu ma tunnen,» kirjutas ta.

Burton ajas naise enesetapu osalt kohtuotsuse süüks, kuna paaril keelati kohtumine. «Ma tean, et tundsid end minuga turvaliselt. Sa ütlesid alati, et ei mõtle millestki muust, kui minuga oled, aga seekord ei lubatud mul sinu jaoks olemas olla, kuigi ma aina palusin ja palusin,» avaldas ta.

Caroline Flacki endise kodu ukse ette on jäetud lilli ja meeneid.
Caroline Flacki endise kodu ukse ette on jäetud lilli ja meeneid. Foto: SWNS/ScanPix

Noor tennisist lubas, et püüab endalt elu võtnud elukaaslase igal võimalusel uhkeks teha, isegi kui see naist tagasi ei too. «Minust saab sinu hääl, kullake. Ma luban, et küsin kõiki küsimusi, mida sa tahtsid küsida, ning saan kõik vastused,» vandus ta.

Ta kirjutas, et armastab Flacki kogu südamest ning igatseb teda. Saatejuhi pere palus ajakirjandusel ja avalikkusel raskel ajal pere privaatsust austada. Flack leiti eile oma Londoni korterist surnuna.

Detsembris kirjutas Flack ühismeedias, et praegu on tema elu halvim aeg. «Ma ei tea, kuhu minna. Kuhu vaadata. Keda usaldada. Või kes ma isegi olen,» kirjutas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles