Summer sai koduhoovist varastatud ratta imekombel tagasi: ilma selleta poleks vist abi saanud...

Elu24
Copy
Indrek Raadik ehk Summer
Indrek Raadik ehk Summer Foto: Carolina Tagobert

Muusik ja spordientusiast Indrek Raadik ehk Summer sai ühismeedia abiga varastatud jalgratta mõne tunniga tagasi.

Ansambli Tuberkuloited laulja pani eile kella poole seitsme ajal õhtul Facebooki üles teate, et tema koduhoovist on pihta pandud jalgratas Scott Speedster Gravel 10, mille hind jääb 2000 euro kanti.

«Ma ei ole meie kandis neid rattaid väga kohanud, seega kui... siis andke palun märku. Hoidke silmad lahti, meie hulgas liigub halva kavatsusega inimesi. Kui mõne pahalase kätte saate, siis andke vitsa ja kogu külarahva ees!» kirjutas muusik Kiili valla elanike grupis.

Indrek Raadiku jalgratas pandi pihta.
Indrek Raadiku jalgratas pandi pihta. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Oma isiklikul Facebooki lehel avaldas mees, et ratas seisis hoovis pool tundi või veidi üle selle, nii et varas tegutses imekiirelt.

Peaaegu sama kiirelt tegutsesid ka abivalmid kodanikud, kuna vaid kolm tundi hiljem teatas Raadik, et ratas on kodu poole teel. «Tänud jagamast, ilma selleta poleks vist abi saanud,» rõõmustas muusik. Mitmesse gruppi postitatud teadet oli jagatud üle saja korra.

Raadik avaldas, et ratas leiti ühest autost, ent ei osanud öelda, kuidas see sinna sattus. Samuti pole teada, kas ühes rattaga leiti üles ka kurjategija.

Õnneliku lõpuga loo moraal on igatahes see, et kunagi ei saa olla liiga hoolas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles