FOTOD ⟩ Martin Repinski saabus presidendi vastuvõtule koos «Katjaga, keda ta armastab»

Elu24
Copy
Eesti Vabariigi 102. aastapäeva peole saabujad. Ugala teater, Viljandis.
Eesti Vabariigi 102. aastapäeva peole saabujad. Ugala teater, Viljandis. Foto: Remo Tõnismäe

Endine Jõhvi vallavanem Martin Repinski (33) saabus presidendi vastuvõtule Viljadisse Ugala teatrisse koos kallima Jekaterina Vassiljevaga.

Repinski ja Vassiljeva ületasid hiljuti uudisekünnise, kui Martin tegi oma kallimale avaliku armuavalduse. 

«Katja, ma armastan sind!» seisis suurel reklaamtahvlil ning Repinski avaldas Elu24-le, et tema on tõepoolest armuavalduse taga. Poliitik lisas, et kindlasti ei olnud selle žesti ajendiks tüli Vassiljevaga.

«Pigem vastupidi. Kõik on hästi ja just sellepärast, et ma armastan teda, sellepärast tegin,» põhjendas Repinski, kes selliseid asju ette ei planeeri. «Kui tekib soov, siis kindlasti teen. Ma arvan, et väga palju «head tunnet» on elus veel tulemas ja plaanis, selles ei tasu kahelda».

Eesti Vabariigi 102. aastapäeva peole saabujad. Ugala teater, Viljandis.
Eesti Vabariigi 102. aastapäeva peole saabujad. Ugala teater, Viljandis. Foto: Remo Tõnismäe

2020. aasta jaanuaris kirjutas Elu24, et Siret Kotka ja Martin Repinski lahutuse saaga võtab järjest räpasemaid pöördeid. Paar lahutas oma abielu küll jaanuaris väidetavalt rahumeelselt, aga tormid nende kahe ümber ei taha kuidagi vaibuda. 

Nimelt teatas Siret Kotka seltskonnameedia vahendusel, et Martin Repinski on korduvalt lubanud Sireti pärast oma uue kaasa Jekaterina Vassiljeva maha jätta ja lausa kuus korda naiste vahet pendeldanud. 

Sedapuhku sai mehel mõõt täis ja ta esitas koos uue elukaaslase Jekaterinaga Facebookis ühisavalduse. Loe ühisavaldust SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles