«Olin tema tüdruk, tema esimene armastus.»

Elu24
Copy
Vanesse Bryant pidas esmaspäevasel Kobe Bryanti ja Gianna Bryanti mälestustseremoonial emotsionaalse kõne.
Vanesse Bryant pidas esmaspäevasel Kobe Bryanti ja Gianna Bryanti mälestustseremoonial emotsionaalse kõne. Foto: David Crane/Zumapress.com/Scanpix

NBA korvpalliklubi Los Angelses Lakersi koduhallis Staples Centeris toimus eile mälestustseremoonia korvpallilegendi Kobe Bryanti ja tema tütre Giannaga.  Halli oli kogunenud korvpalli- ja popstaaride kõrval täismaja - 20000 inimest.

Korvpallilegend Michael Jordan võitles pisaratega ja ütles: «Kui Kobe suri, suri ka tükike minust.» 

Endine NBA korvpallur, üks oma ala suurimaid, Michael Jordan ei suutnud esmaspäevasel mälestustsereomoonial pisaraid tagasi hoida.
Endine NBA korvpallur, üks oma ala suurimaid, Michael Jordan ei suutnud esmaspäevasel mälestustsereomoonial pisaraid tagasi hoida. Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS/Scanpix

Kobe Bryanti abikaasa Vanessa rääkis mälestustest ja ütles, et Kobe oli tema jaoks palju enamat kui korvpallur või Oscari-võitja. «Ma ei suhtu temasse kui kuulsusesse või imelisse korvpallurisse. Ta oli mu kallis kaasa ja väga hea isa oma lastele,» rääkis ta. 

Vanessa Bryant
Vanessa Bryant Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS/Scanpix

«Ta oli mulle kõik. Oleme koos olnud alates sellest, kui ma olin 17-aastane. Olin tema tüdruk, tema esimene armastus, tema naine, tema parim sõber, tema usaldusisik ja kaitsja.»

Vanessa mälestas ka oma tütart Giannat, kes oli korvpallimängijana väga andekas, temalt loodeti tulevikus läbimurret naiste korvpalli absoluutsesse tippu. Koos isaga külastas ta sageli korvpallimatše.

«Gigi oli väga võitlushimuline, nagu isagi. Ta naeratus oli nagu päiksespaiste. Kobe ütles mulle alati, et Gigi on nagu mina,» meenutas Vanessa Bryant.

«Olen tema üle uhke. Ta jättis siia ilma oma jälje,» sõnas Vanessa Bryant. 

Kobe ja Gianna Bryanti mälestustseremoonial esines ka popartist Christina Aguilera

Tseremoonial esinesid lisaks Agulerale veel Beyonce ja Alicia Keys. Popstaaridest olid teiste seas kohal Kanye West ja Kim Kardashian, kes olid Bryantide lähedased sõbrad, Jennifer Lopez, Snoop Dogg ning korvpallisuurkujud Stephen Curry, Kareem Abdul Jabbar ja Magic Johnson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles