HEVIPÜHA ⟩ Kaks Saksamaa tuntumat raskemuusika legendi ühendavad Tallinnas jõud

Elu24
Copy
U.D.O. Tallinnas 2019. aasta kevadel.
U.D.O. Tallinnas 2019. aasta kevadel. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Live Nation Estonia andis teada, et sügisel Tallinnas Noblessneri valukojas toimuva Helloweeni kontserdi erikülaline on Udo Dirkschneider.

Möödunud detsembris kuulutati, et Saksamaa power metal'i lipulaev Helloween annab tänavu 27. oktoobril kontserdi Noblessneri valukojas.

Nüüd muutus heviunelm veel magusamaks, kuna kontserdi erikülalisena kuulutati välja Udo Dirkschneider, kes teeb oma bändiga Dirkschneider tunnise etteaste. Dirkschneider on heavy metal'i maailmas tõeline veteran, laulnud aastaid Saksamaa metal-bändis Accept ning esinenud hiljem soolobändiga U.D.O.

Helloweeniga jagab lava aga kooslus nimega Dirkschneider, mis fännide rõõmuks esitab ainult Accepti repertuaari. U.D.O. kontsertidel neid laule enam kuulda ei saa, nii et see on ainulaadne võimalus kuulata tõelist žanriklassikat: repertuaaris on «Balls to the Wall», «Metal Heart», «Princess of the Dawn» jpm.

Kes armastab aga Dirkschneideri (seekord siis mehe, mitte bändi) soololoomingut, saab võimaluse seda kuulata 10. aprillil Tallinnas, kui U.D.O. annab kontserdi Rock Cafés viimase albumi «Steel Factory» tuuri raames.

Helloween esineb Eestis klassikalises koosseisus: see tähendab, et bändiga liituvad ka legendaarne laulja Michael Kiske ja asutajaliige Kai Hansen. Veel on laval Andi Deris, Michael Weikath, Sascha Gerstne, Markus Grosskopf ja Daniel Löble.

Kuula, kuidas taasühinenud Helloween kõlab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles