Kanal 2 kevad on täis seiklusi ja nalja, harivat meelelahutust ning ahhetama panevaid lugusid

Elu24
Copy
Kevadhooajal tuleb Kanal 2 eetrisse saatejuhi Hanna Martinsoni juhtimisel uus ja humoorikas tutvumissaade «Karvased kosilased».
Kevadhooajal tuleb Kanal 2 eetrisse saatejuhi Hanna Martinsoni juhtimisel uus ja humoorikas tutvumissaade «Karvased kosilased». Foto: Madis Veltmann

Olgugi, et selle nädala alguses jõudis Eestisse lumi, on mõjuv põhjus olla mõtetega juba kevades, sest Kanal 2 põrutab juba pühapäeval kevadhooaega! Vaatajateni jõuavad peagi algaval telehooajal ekraanile vanadele lemmikutele lisaks ka mitu uut üllatajat.

«KULDVILLAK»

1. märtsil annab Kanal 2 kevadhooajale hoo sisse paljude eestlaste lemmik «Kuldvillak». Saadet juhib ikka karismaatiline Eeva Esse. Sel hooajal on tava turniiri sekka oodata pinevaid eriteemalisi mänge ning samuti saab kaasa elada teada tuntud tõsimeelsetele mälumänguritele.

«Kuldvillak» on eetris pühapäeviti kell 19.30.

Reisisaade «Eestlased Dubais» viib eestlased Araabia Ühendemiraatide suurimasse linna.
Reisisaade «Eestlased Dubais» viib eestlased Araabia Ühendemiraatide suurimasse linna. Foto: Reisisaade «Eestlased Dubais» / Kanal 2

«EESTLASED DUBAIS»

Reisisaade «Eestlased Dubais» viib alates 1. märtsist televaatajad kuuma päikese alla, Araabia Ühendemiraatide suurimasse linna, Dubaisse. 3,1 miljoni elanikuga superlinn Dubai on koht, kus kasvavad pudrumäed ja voolavad limonaadi jõed. Raha on seal nii palju, et pista käsi suvalisse seinaprakku ning ainult kraba.

Kuidas aga tegelikult lood on, see selgub reisisaate värskes hooajas.

«Eestlased Dubais» on eetris pühapäeviti kell 20.05.

«PILVEDE ALL»

Armastatud draamasari «Pilvede all» alustab televaatajate rõõmuks pidulikku 20. juubelihooaega 4. märtsil. Juubelihooaeg tõstab senisest suurema tähelepanu alla armastuse. Milline on ikkagi see «õige» armastus? Kes seda endale lubada võib? Ja kas armastus seab tingimusi?

Sarja armastuserohke hooajaga saabub «Pilvede alla» ka paar uut tegelast.

«Pilvede all» on eetris kolmapäeviti kell 21.30.

Heategevussaate «Kodutunne» saatejuht Anneli Lahe.
Heategevussaate «Kodutunne» saatejuht Anneli Lahe. Foto: H.Maasik

«KODUTUNNE»

Oma kümnendat tegevusaastat alustab 5. märtsil heategevussaade «Kodutunne». Tänu headele inimestele kogus Kodutunde aastalõpu saade ligi 280 000 eurot! Mistõttu saab saade sel kevadel aidata lisaks aastalõpu heategevussaates tutvustatud peredele ka neid, kes on abi oodanud juba pikka aega. 

Saatejuhi Anneli Lahe juhtimisel kohtume kevadhooajal taas nii Kirilli, Marten Mattiase, pisikese Lenna, Kati ja paljude teiste peredega.

«Kodutunne» on eetris neljapäeviti kell 20.00.

«ROALDI RETKED»

Loomulikult on alates 10. märtsist tagasi ka sügisel väga soojalt vastu võetud globaalne reportaažide sari «Roaldi retked», mis jätkab sealt, kus pooleli jäi.

Auhinnatud saatejuht Roald Johannson rändab mööda maailma ringi ja toob vaatajateni pöörase elusaatusega eestlaste lood üle terve laia maailma. Sel kevadel seikleb saatejuht muuhulgas Guatemalas, Iirimaal, Costa Rical, Hispaanias, Egiptuses, Mehhikos ja mitmel pool mujal.

«Roaldi retked» on eetris teisipäeviti kell 20.00.

UUED ÜLLATAJAD

Saatejuht-toimetaja Katrin Lust toob kevadhooajal vaatajateni avameelse saate «Surmavad naised».
Saatejuht-toimetaja Katrin Lust toob kevadhooajal vaatajateni avameelse saate «Surmavad naised». Foto: Madis Sinivee

«SURMAVAD NAISED»

Alates 4. märtsist toob saatejuht-toimetaja Katrin Lust vaatajateni «Surmavad naised» — saate, kus karmid ja avameelsed eesti nais-mõrtsukatest räägivad oma loo. Lust intervjueerib naisi, kes on haaranud kirve, noa või mõne muu tapariista ja kustutanud, kas oma ema, isa, mehe või juhututtava eluküünla.

Saade uurib, miks nad seda tegid ja kas nais-mõrvareid võib mingil viisil tagant sundida Eestis vohav koduvägivald.

«Surmavad naised» on eetris kolmapäeviti kell 20.00.

Tutvumissaate «Karvased kosilased» saatejuht Hanna Martinson. 
Tutvumissaate «Karvased kosilased» saatejuht Hanna Martinson. Foto: Madis Veltmann

«KARVASED KOSILASED»

Uus, humoorikas ja lõbus tutvumissaade «Karvased kosilased» esitab alates 4. märtsist olulise küsimuse: kas inimese sisemine ilu ikka on piisavaks teejuhiks kaaslase leidmisel?

Lõbusa formaadiga suhtesaate igas osas tuleb ühel võluval vallalisel valida endale partner kahe kosilase vahel. Kohtingusaate muudab põnevaks ja naljakaks asjaolu, et mõlemad kosilased kannavad loomakostüüme ja neiul või noormehel, kes endale kaaslast otsib, tuleb oma valik teha partneri välimust nägemata.

Saadet juhib ja saatekangelasi suunab armastatud telenägu Hanna Martinson.

«Karvased kosilased» on eetris kolmapäeviti kell 20.30.

«LUND OTSIDES»

Reisiseiklusi jagub selleks kevadeks mõnuga! Juba järgmisel laupäeval, 7. märtsil, hakkavad eestlased lund otsima! Saatejuhid Raivo Rimm ja Madis Kimmel on sõbrad ja kolleegid, mõlema mehe sees on peale edevuse ka pirakas tükk spordipisikut. 

Kuna kodumaised suusarajad on juba kümneid kordi läbi sõidetud (ja sel talvel Eestis lund eriti ei kohanud) otsivad mehed palavikuliselt leevendust välismaalt. Uues saatesarjas «Lund otsides» võtavad mehed ette katsumuse ja läbivad Worldloppeti sarja kuuluvaid suusamaratone üle Euroopa.

Teiste seas löövad saates kaasa ja panevad end proovile Kerttu Jukkum, Eeva Esse, Heelia Sillamaa ja Robert Rool.

«Lund otsides» on eetris laupäeviti, alates 7. märtsist, kell 19.30.

Seksiekspert ja saatejuht Epp Kärsin (pildil) toob koos tunnustatud produtsendi Tuuli Roosmaga vaatajateni meeleoluka stuudiosaate «Mida vanemad sulle ei rääkinud».
Seksiekspert ja saatejuht Epp Kärsin (pildil) toob koos tunnustatud produtsendi Tuuli Roosmaga vaatajateni meeleoluka stuudiosaate «Mida vanemad sulle ei rääkinud». Foto: Mihkel Maripuu

«MIDA VANEMAD SULLE EI RÄÄKINUD»

Armastatud telenägu ja tunnustatud produtsent Tuuli Roosma ühendab sel kevadel jõud koolitaja Epp Kärsiniga, et tuua alates 13. märtsist teleekraanile uus hariv vestlussaade «Mida vanemad sulle ei rääkinud».

Meeleolukas stuudiosaates rulluvad saatejuht Epp Kärsini ees lahti tavaliste inimeste seksilood ning teemasid arutatakse koos stuudiopublikuga. Ei puudu nõuanded ega selged näpunäited, kuidas oma olemasolevat suhet oluliselt paremaks muuta.

«Mida vanemad sulle ei rääkinud» on eetris alates 13.märtsist, reedeti kell 20.00.

Muidugi mahub Kanal 2 telekevadesse veel ohtralt üllatusi, põnevaid erisaateid, Hollywoodi kassahitte ning kodumaiseid kinomenukeid, nagu «Vanamehe film», «Mehed», «Aasta täis draamat», «Ükssarvik» jpm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles