FOTOD ⟩ Rasket haigust põdeva Selma Blairi välimus on taas palju muutunud

Elu24
Copy
Salma Blair 2020. aastal ja 2010. aastal.
Salma Blair 2020. aastal ja 2010. aastal. Foto: Scanpix/Broadimage/BuzzFoto.com

Hollywoodi näitleja Selma Blairi (47) välimus on taas kõvasti muutnud. Kahe aasta eest tunnistas näitlejatar, et põeb sclerosis multiplex'i. 

Selma jäi hiljuti kõmupiltnike kaamerate ette Los Angeleses, kus veetis aega koos sõbrannaga. Piltidelt on näha, et näitlejatar oli väga heas tujus ning lehvitas naeratades ka paparatsodele.

Samuti hakkab silma ka Selma uus soeng – hall poisipea. Nimelt kirjutas Elu24 möödunud septembris, et rasket haigust põdev Blair on ilma jäänud ka oma juustest.  «Juuste kaotus ei häiri mind, aga kui mu kulmukarvad samuti välja kukuvad, siis räägin ma teist juttu,» tunnistas näitlejatar möödunud aastal avameelselt.

Selma Blair 2020. aastal Los Angeleses.
Selma Blair 2020. aastal Los Angeleses. Foto: Scanpix/Broadimage

Varem on Selmal olnud nii blondid kui ka tumedad kiharad.

Tundub, et näitlejatari tervis on pisut paremaks läinud. Möödunud aastal käis näitlejatar ringi kepi najal, ent värsketelt fotodelt paistab, et ta saab iseseisvalt kõndimisega väga hästi hakkama.

«Ma olen invaliid. Ma kukun vahel. Ma pillan asju. Mu mälu on ähmane. Minu keha vasak pool küsib juhiseid purunenud GPSilt,» kirjutas ta 2018. aastal Instagramis. 

«Aga me teeme seda. Ma naeran ja ma ei tea tegelikult, mida ma täpselt teen, aga ma annan endast parima.»

Hiljem avaldas ta, et tegelikult on tal haiguse sümptomid olnud juba pikka aega. «Mul on see ravimatu haigus arvatavasti juba 15 aastat olnud. Ma tunnen kergendust, et ma vähemalt tean. Ja saan jagada,» tunnistas näitlejatar.

Selma Blair 2010. aastal.
Selma Blair 2010. aastal. Foto: SCANPIX/BuzzFoto.com

Sclerosis multiplex ehk polüskleroos on krooniline, kogu elu kestev, peamiselt tuvastamata põhjustega, harvaesinev haigus, millele on iseloomulikud muutused kesknärvisüsteemi valgeaines, kirjutab Vikipeedia.

The National Multiple Sclerosis Society ehk ülemaailmse MS kogukonna koduleht kirjeldab haigust kui ootamatut ja halvavat kesknärvisüsteemi haigust, mis paiskab segi informatsiooni vahetuse aju ja keha vahel. Põhjus on haigusel teadmata.

Selma Blair on mänginud sellistes kuulsates filmides, nagu näiteks «Arukas blondiin», «Julmad mängud», «Hellboy» ja «Pühitsetud armastus». 

Näitlejataril on kooselust moelooja Jason Bleickiga 8-aastane poeg Arthur Saint Bleick.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles