KARM POHMELL ⟩ Singapurist Londonisse lennanud neiud põhjustasid lennukis koroonapaanikat

Elu24
Copy
Sõbrannaga Singapurist Londonisse lennanud Julia Walentini karmi pohmelli peeti lennureisil koroonaviiruseks.
Sõbrannaga Singapurist Londonisse lennanud Julia Walentini karmi pohmelli peeti lennureisil koroonaviiruseks. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Londoni üliõpilane 26-aastane Julia Walentin tekitas koos sõbrannaga tagasilennul Singapurist Suurbritanniasse lennumeeskonnas suurt paanikat. Nimelt peeti noorte naiste pohmelli hoopis koroonaviiruseks, vahendab The Sun.

Tudeng Julia ning tema sõbranna Dina veetsid hiljuti puhkusreisi Kambodžas. Sealt naastes oli naistel vahepeatus Singapuris, kust Julia ja Dina lendasid tagasi Londonisse Heathrow' lennujaama.

Algul oli naistel plaanis Hiina reis, mille nad olid koroonaviiruse pärast sunnitud ümber korraldama. Olles veetnud kaks ja pool nädalat Kambodžas, otsustasid parimad sõbrad korraldada suure lõpuõhtu Singapuris, et tähistada nauditava reisi lõppu.

Naised läksid alkoholiga liiale ning enne lennureisi oli mõlemal halb olla ning Julia kannatas eriti karmi pohmelli all. 

Nõnda proovisid neiud kehva enesetunde pärast enda tavapiletid äriklassi vastu ümber vahetada, öeldes lennumeeskonnale, et Julial on halb olla ja ta tahab pikutamisruumi. Lisaks küsis Julia peavalu leevendamiseks paratsetamooli. Naiste «kaval plaan» tekitas aga lennumeeskonnas koroonaviiruse paanikat.

Naistele kamandati näomaskid pähe, Julial kästi pikali heita ja kõik tema ümber olnud hirmunud reisijad viidi eri istmetele. Terve lennu vältel mõõdeti Julia kehatemperatuuri iga 30 minuti tagant.

«Meil oli tõeliselt raske joominguöö. Olime üleval kella kaheni öösel,» rääkis Julia The Sunile ning kirjeldas, et ei söönud enne alkoholi tarbimist midagi. Naised pidid lennujaamas olema kell kuus hommikul.

«Me mõlemad ei saanud peaaegu üldse magada ja mul oli lihtsalt nii karm pohmell. Ainuüksi lennujaama reisimine oli väga halb,» rääkis Julia, kes otsustas pohmelli pärast küsida lennumeeskonnalt ruumikamat kohta äriklassis.

«Nad küsisid, kas ma tunnen end halvasti ja ma püüdsin selgitada, et olen lihtsalt väsinud ja pohmellis, kuid nad kolisid terve minu rea ära ja käskisid mul pikali heita.» Lennumeeskond mõõtis regulaarselt Julia kehatemperatuuri, kuid tulemused kõikusid.

Julia sõbranna Dina tundis end paremini ning tema pohmell ei olnud nii karm. Temalt küsiti aga küsimusi, taheti teada, kus nad olid käinud ja millised olid nende sümptomid. 

«14-tunnine lend oli õudne. Tundus nagu see oleks 40 aastat kestnud,» tunnistas Julia, kelle pärast ootas lennukit Heathrow' lennujaamas ees kaitseülikondades arstid ja tuletõrjujad.

«Nad sundisid kõiki, sealhulgas meid, täitma ankeete küsimustega, kust me oleme tulnud ja nõuti meie aadresse ja sümptomeid.»

«Ma tahtsin lihtsalt koju minna, kuid nad ütlesid mulle, et peavad järgima protokolli ja nad võtavad seda väga tõsiselt,» rääkis Julia, kes tundis olukorra pärast piinlikkust. «Kõik olid pahased, et meie pärast neid lennukis kinni hoiti. Nad teadsid, et see oli minu tõttu. Inimesed panid minu pärast topeltmaskid ette, kuna nad arvasid, et mul on koroonaviirus.»

Lennujaamas ootasid Julia ja Dina lendu ees kaitseülikondades arstid ja tuletõrjujad. Pilt on illustratiivne.
Lennujaamas ootasid Julia ja Dina lendu ees kaitseülikondades arstid ja tuletõrjujad. Pilt on illustratiivne. Foto: imago images/INA Photo Agency/Scanpix

Julia ning Dina olid viimased, kes lennukilt maha lubati ning vaatamata Julia meeleheitlikule selgitusele, et tal on kõigest pohmell, viidi naised kiiruga 14-päevaseks karantiiniks salajasse kohta.

«Arst küsis minult, kas saaksin end kodus isoleerida, aga mainisin, et elan koos teistega. Nad ütlesid, et ma ei saa tagasi minna. Nad viisid meid lennujaama lähedal asuvasse kohta,» kirjeldas Julia.

«Tellisime toateeninduselt Coronat,» avaldas Julia, kellel õnnestus lõpuks korterikaaslasi veenda, et nad ajutiselt välja koliks. Nüüd veedavad naised karantiini Julia kodus. 

«Kui mu kallim meid koju viis, käskisid arstid autoaknad lahti hoida ja kui tahtsin meest kallistada, ütlesid, et ta peab hinge kinni hoidma,» rääkis Julia.

Nii Juliale kui ka Dinale on koroonaviiruse test tehtud ning naised ootavad tulemusi.

Pilte karmi pohmelli pärast koroonaviiruse karantiini jäetud Juliast ning Dinast näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles