KEELATUD SUHTED Sporditiimi magatajast 70-aastase kiimakotini - lood õpetajatest, kes õpilasega voodisse ronisid

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
USa kooliõpetaja Brittany Zamora pühkis pisaraid, kui kuulis, et ta mõisteti 13-aastase koolipoisiga seksuaalsuhte loomise eest 20 aastaks vangi. Naist lohutas kohtusaalis kaitsja Belen Olmedo Guerra, kelle peamine kaitsetaktika oli hoopis ohvri süüdistamine.
USa kooliõpetaja Brittany Zamora pühkis pisaraid, kui kuulis, et ta mõisteti 13-aastase koolipoisiga seksuaalsuhte loomise eest 20 aastaks vangi. Naist lohutas kohtusaalis kaitsja Belen Olmedo Guerra, kelle peamine kaitsetaktika oli hoopis ohvri süüdistamine. Foto: AP/Scanpix

Viru maakohtu kinniste uste taga algas kohus endise naisõpetaja üle, keda süüdistatakse koolitüdrukuga seksimises. Kui Eesti puhul on tegemist üsnagi tavatu kohtuprotsessiga, siis mujal maailmas on ainuüksi selle aasta jooksul koolidest avalikkuse ette jõudnud ohtralt seksiskandaale. Millised need keelatud armulood olid?

Eelistung endise Ida-Viru õpetaja üle toimus sel esmaspäeval – süüdistuse järgi kasutas naine seksuaalselt ära alaealist neiut ja kuritarvitas selleks oma võimupositsiooni õpetajana, kirjutas Postimees.

Alaealise kannatanu huvides on protsess kinnine ja avalikkusele infot ei anta. Teada on, et õpetajanna on sündinud 1986. aastal ning ahistatud naisõpilane oli kriminaalasjani viinud sündmuste ajaks saanud 14-aastaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles