Steven Spielbergi seksitöötaja karjäärist unistav tütar vahistati seoses koduvägivallajuhtumiga

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Steven Spielberg ja ta tütar Mikaela Spielberg
Steven Spielberg ja ta tütar Mikaela Spielberg Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Steven Spielbergi tütar Mikaela vahistati pärast seda, kui ta loopis teda solvanud kihlatut asjadega. Naise kihlatu sõnul ei saanud keegi vahejuhtumis viga.

23-aastane Mikaela Spielberg vahistati eelmise nädala laupäeva varahommikul kella 6.30 paiku Tennises Nashville'is, kinnitas tema kihlatu Chuck Pankow Fox Newsile.

«See on tõsi,» ütles Pankow lisades, et juhtum oli «arusaamatus».

Spielbergi 47-aastane kihlatu Pankow ei avaldanud, kus juhtum toimus või kes oli seotud, kuid kinnitas, et maailmakuulsa režissööri tütrega on kõik korras.

«Keegi ei saanud kannatada,» sõnas Pankow.

Davidsoni maakonna šerifi büroo ametnik kinnitas, et Mikaela vahistati seoses koduvägivalla süüdistusega.

Metropolitan Nashville'i politseijaoskonna andmetel tekkis Mikaela ja tema kihlatu vahel vaidlus pärast seda, kui paar jõudis baarist koju, vahendas Time. Pankow solvas väidetavalt Spielbergi, mispeale hakkas naine meest asjadega loopima vigastades mehe kätt ja rannet.

Pärast vahistamist viidi Mikaela Spielberg Hilli kinnipidamiskeskusesse, kus tema vabastamise eest maksti tuhandedollariline kautsjon.

Mikaela Spielbergil tuli aga seoses perevägivallajuhtumiga viibida vahi all 12 tundi, enne kui ta vabadusse lasti. 

Kohus hakkab asja arutama 9. märtsil.

Mikaela Spielberg vahistati vaid veidi rohkem kui nädal pärast seda, kui auhinnatud režissööri tütar andis teada, et tema suurim soov on saada seksitöötajaks. 

Mikaela Spielberg teatas 19. veebruaril, et on teinud juba mitu pornovideot, mis on olnud edukad. Lisaks tahab naine õppida erootilist tantsu, et saada tööd mõnes stripiklubis ning tal on plaan taotleda seksitöötaja litsents.

23-aastane Mikaela on Steven Spielbergi ja ta naise Kate Capshaw' adopteeritud tütar, Spielbergil on kahest abielust kokku seitse last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles