Tallinn Music Week rahustab melomaane: festival koroona tõttu ära ei jää!

Elu24
Copy
TMW muusikafestival.
TMW muusikafestival. Foto: Kersti Saumann

Kuna õhus on koroonaviirusega seonduvad küsimused, kohtusid Tallinn Music Weeki esiendajad eile oma partneritega, et arutada, kuidas 25.–29. märtsil toimuvat rahvusvahelist festivali Terviseameti soovituste järgi paremini korraldada.

Kohtumise eesmärk oli jõuda ühisele arusaamale selles, kuidas parandada hügieenimeetmeid nii festivali ajal kui ka üleüldiselt Tallinna muusika- ja kultuurisündmustel.

Terviseamet kinnitas festivali meeskonnale ja partneritele, kahe tuvastatud nakatunuga Eesti ei ole praegu riskipiirkond. "Meie tervishoiusüsteem on tugev, valvas ja valmis tegutsema. Eesti fookus on praegu ennetustegevusel ning soovisime tagada festivali toimumise riiklikult sätestatud põhimõtete järgi," seisab TMW ametlikule kodulehele postitatud pöördumises." 

Hetkel ei ole kehtestatud piiranguid avalikele üritustele ja kogunemistele, aga festivali korraldajad soovitavad kõigil, kes on Tallinn Music Weekile eelneval kahel nädalal viibinud riskipiirkondades Hiinas, Põhja-Itaalias (s.h. Lombardia, Veneto, Emilia-Romagna ja Piemonte), Iraanis, Jaapanis, Singapuris ja Lõuna-Koreas kaaluda tänavusel festivalil mitte osalemist.

Koostöös turvapartnerite ja meditsiiniteenuste pakkujatega Meeskond ja Eldred lubab Tallinn Music Week hoolt kanda selle eest, et festivali toimumispaikade läheduses oleksid meditsiiniekipaažid ja saadaval desinfitseerimisvahendid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles