HALB VALIK ⟩ Video: mees varastas laibaauto ja tegi sellega politsei eest põgenedes avarii

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Matusebüroo auto varastanud mees tegi masinaga avarii. Õnneks ei saanud autos olnud surnukeha kannatada. Küll aga sai vigastaad auto varastanud mees.
Matusebüroo auto varastanud mees tegi masinaga avarii. Õnneks ei saanud autos olnud surnukeha kannatada. Küll aga sai vigastaad auto varastanud mees. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

California mees tegi ilmselt oma senise elu halvima otsuse, kui varastas matusebüroole kuulunud auto, milles oli sees surnukeha.

Eelmise nädala kolmapäeva õhtul ei suutnud 25-aastane James Juarez vastu panna kiusatusele, kui nägi Californias Los Angeleses ühe Pasadena kiriku eest matusebüroole kuulunud suurt autot, millel olid võtmed süütelukus rippumas, vahendas New York Post.

Nii otsustaski Juarez pikemalt mõtlemata masinaga minema sõita. Mehel ei olnud aga ilmselt vähimatki aimu, et lisaks masina vargusele sai ta hakkama veelgi suurema pahandusega, sest autos oli ka ühe naise surnukeha, mis «pahaaimamatu» Juarezega koos ringi sõitis. 

Juareze varastatud musta Lincoln Navigatori omanik avastas varguse koheselt ning tegi selle kohta ka politseile avalduse. Nii algaski auto ja seal lebanud surnukeha otsimisopetarsioon. 

Pasadena politsei postitas varguse kohta ka Twitterisse säutsu. «Kõigi nende teie tehtud halbade otsuste juures tehke vähemalt üks hea ja viige Navigatoris olnud surnud inimene ja kirst tagasi.»

Järgmisel hommikul märkas üks teine autojuht varastatud masinat ning teavitas sellest politseid. 

Seejärel sai alguse tagaajamine, mis ei saanud küll väga pikalt kesta, sest Juarez tegi varastatud matuseautoga avarii. Õnneks ei olnud anonüümseks jäänud naise surnukeha õnnetuses kannatada saanud.

Veidi aega hiljem esitati Juarezele seoses mitte just kõige tavalisema vargusega mitu süüdistust.

Lisaks musta Lincoln Navigatori vargusele tuleb Juarezel vastutust kanda ka laibavarguse, politsei eest põgenemise ja hooletu sõitmise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles