SUUR SÜDA ⟩ Inglismaa jalgpallur pidas lubadust ja tegi vähki põdevale tüdrukule unustamatu kingituse

Elu24
Copy
Inglismaa jalgpalliklubi Watfordi väravavaht Ben Foster - mees, kes peab lubadustest alati kinni.
Inglismaa jalgpalliklubi Watfordi väravavaht Ben Foster - mees, kes peab lubadustest alati kinni. Foto: DAVID KLEIN/REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpallikoondiseski mänginud 36-aastasest Ben Fosterist sai möödunud laupäeval maailma heasüdamlikum jalgpallur. Watfordi klubi väravavaht pani vutirahva heldima, kui organiseeris leukeemiat põdevale tüdrukule päeva, mis jääb Molly Hallile alatiseks meelde, vahendab BBC.

Foster kohtus 12-aastase tüdrukuga esimest korda eelmise aasta detsembris. Nad ajasid juttu ja rääkisid ka muust peale jalgpalli.

Watfordi puurivaht lubas ratastoolis olevale Mollyle, et muretseb piletid tüdruku lemmikklubi mängule ja ehk õnnestub tütarlapsel ka meeskondi väljakule saatvate laste sekka saada.

Foster täitis oma lubaduse. Mollyst sai üks neist lastest, kel oli eelmisel laupäeval au Watfordi meeskond staadionile juhatada. Enne mängu Liverpooliga oli Ben Foster ise see mees, kes ratastoolis Mollyl end vutiplatsile saata lasi.

Tegu liigutas jalgpalliüldsust. Watfordi vutiklubi avaldas asjast Twitteris videokokkuvõtte. Seitsmeminutiline video on maailmas kogunud hulgaliselt positiivseid, nii Mollyt kui ka Fosterit ülistavaid kommentaare. 

Vaata videot siit:

«Ta on mu parim sõber,» ütles Molly Fosteri kohta.

«Ta on nii lahke, hooliv ja hea. Ei oska tema kohta ühtki paha sõna öelda,» kinnitas noor jalgpallifänn. 

Mollyl õnnestus Watfordi staadionile tiir ümber teha, käia meeskonna riietusruumis ja näha asju, mida tavapubliku silmad ei näe. Tüdruk sai Fosterilt ka põsemusi.

Molly teatas enne mängu, et Watford alistab Inglismaa meistrisarja suveräänse liidri Liverpooli. Tüdruku suureks rõõmuks sündiski sensatsioon ning Watfordist sai esimene meeskond käesoleval hooajal, kes suutis Liverpooli alistada.

Foster on varemgi lahkusega tuntust kogunud. Eelmise aasta detsembris aitas ta eksinud 80-aastase dementsust põdeva kodaniku koju ning kutsus ta hiljem jõuludeks endale külla. Kingiks andis Foster vanurile hooajapääsme Watfordi mängudele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles