Noor ukrainlanna kohtas Tinderis oma 58-aastast ülemust... ja nad hakkasid käima

Elu24
Copy
58-aastane Rick ja 22-aastane Alyssa kohtusid Tinderis ajal, mil Rick oli veel neiu ülemus.
58-aastane Rick ja 22-aastane Alyssa kohtusid Tinderis ajal, mil Rick oli veel neiu ülemus. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ukrainas sündinud Alyssal (22) oli äsja lõppenud suhe 54-aastase mehega, kui ta suundus Tinderisse armastust otsima. Seal kohtas ta 58-aastast Ricki, kes oli juhtumisi Alyssa ülemus.

Youtube'i kanal Truly videos räägivad Texase osariigis, Ameerikas elavad Alyssa ja Rick sellest, kuidas nad Tinderis kohtusid ning vaatamata takistustele ja 36 aastasele vanusevahele, käima hakkasid. 

Ukrainas sündinud Alyssa, kelle Ameerika perekond 4-aastaselt lapsendas, oli äsja lõpetanud viis kuud kestnud suhte endast palju vanema mehega. Noor neiu suundus lootusrikkalt Tinderisse ning matchis seal oma ülemusega, Rickiga.

200 töötajaga firma eesotsas olnud Rick hakkas Alyssaga Tinderis rääkima ja väidab, et ei tundnud alguses ära, et tegu oli sama neiuga, kes hiljuti tema juhitava firmaga liitus.

«Ma olin nagu: «mida sa mõtlesid? Me ei saa seda teha!»» kirjeldas Alyssa enda esialgset vastust oma ülemusele. Rickile jõudis siis kohale, et ta on neiu ülemus ja pakkus olukorra lõunasöögi ajal selgeks rääkida.

«Tahtsin olukorda leevendada,» põhjendas Rick, kes soovis piinlikku situatsiooni pehmendada. «Ja siis pärast kahte tundi läks see kõik hoopis teise suunda,» kostis Rick naeratades.

Alyssa ja Rick sõnul on nende suhe vaatamata 36 aastasele vanusevahele suurepärane.
Alyssa ja Rick sõnul on nende suhe vaatamata 36 aastasele vanusevahele suurepärane. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

«Kuus nädalat hiljem, ma ei hakka detailidesse laskuma, ei töötanud ma enam seal firmas,» tunnistas Rick ja nad läksid Alyssaga esimesele ametlikule kohtingule.

Paar kuud hiljem kolisid nad kokku ning on praeguseks koos olnud poolteist aastat. Alyssa loodab, et varsti palub Rick teda endale naiseks. 

«Ma ei tunneta vanusevahet selles suhtes, kuidas me üksteisega läbi saame. On asju, mis tulevad jutuks, sest ma olen kauem elanud aga ta ei tea neid, sest ta ei olnud veel sündinud,» tõdes Rick, kelle sõnul nende suhe lihtsalt toimib ja nad sobivad hästi kokku.

«Oleme samal leheküljel, karjääri ning elu eesmärkide mõttes ja mulle on öeldud, et olen väga küps oma vanuse kohta ja olen salaja 80-aastane,» lisas Alyssa lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles