PAPARATSO ⟩ Kuninglikest tiitlitest loobunud Meghan ja Harry saadi üle pika aja ühele pildile

Elu24
Copy

Meghan Markle (38) ja prints Harry on mõlemad tagasi Suurbritannias, et täita viimaseid kuninglikke kohustusi. Paar lahkub kuninglikust perekonnast ametlikult 31. märtsil, vahendab The Sun.

Meghan Markle ja prints Harry astusid täna esimest korda pärast šokeerivat teadaannet ametlikult avalikkuse ette. Paar andis jaanuaris teada, et loobuvad kuninglikest tiitlitest ning pärast seda ei ole nad koos ametlikult kaamerate ette jäänud.

Meghan ja prints Harry võtavad täna õhtul osa Endeavouri fondi auhinnaõhtust. 

Meghanit märgati esimest korda Suurbritannias mõned tunnid tagasi, kuid koos prints Harryga endine näitlejanna siis pildile ei jäänud. Neid pilte näed SIIT

Prints Harry on koos Meghaniga kuningriigis tagasi, et täita viimaseid kuninglikke ametikohustusi enne ametlikku lahkumist kuninglikust perekonnast.

The Sun avaldas mõned päevad tagasi, et Harry on viimaste kuninglike kohustuste täitmise pärast emotsionaalne ning hüvastijätt on tema sõnul «nukrusevarjundiga».

Meghan Markle ja prints Harry olid koos Suurbritannias viimati jaanuaris. Pilt on tehtud päeval, kui paar külastas Londonis asuvat Kanada saatkonda.
Meghan Markle ja prints Harry olid koos Suurbritannias viimati jaanuaris. Pilt on tehtud päeval, kui paar külastas Londonis asuvat Kanada saatkonda. Foto: GEORGE ROGERS- POOL/SIPA/Scanpix

Paaril on eelseisval nädalal Suurbritannias mitu üritust.

Homme avab Harry koos vormelisõitja Lewis Hamiltoniga muuseumi, ülehomme võtab paar osa muusikafestivalist. 

9. märtsil liituvad Meghan ja Harry rahvastepäeva ametlikul üritusel kuninganna Elizabeth II'ga Westminister Abbey's.

Meghan ja Harry viibisid koos Suurbritannias viimati jaanuaris enne nende lahkumise ehk Megxiti tingimuste kokkuleppimist. Osa Megxiti tehingust tähendab, et Harry ja Meghan ei kasuta oma kuninglikke tiitleid, mis tähendab, et nad peavad oma ametliku veebilehe ja Instagrami konto ümber nimetama.

Harry on troonile järjekorralt kuues ning see ei muutu, lisaks säilitab ta oma kuninglik tiitli staatuse - ehkki ta seda ei kasuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles