EKSI KÄTTEMAKS ⟩ Spordikuulsuse alastifotod lekkisid netti (1)

Elu24
Copy
Paige Spiranac
Paige Spiranac Foto: Bim/Broadimage/Bim/Broadimage/Scanpix

Golfikuulsus Paige Spiranac koges iga naise õudusunenägu. Tema poiss-sõbrale saadetud fotod jõudsid internetti. Spiranac oli oma poissi tugevalt armunud ja soovis teda igal võimalikul viisil meelitada.

Niisiis saatis ta poiss-sõbrale endast alastifoto. Kui paar aga 2016. aastal lahku läks, saatis golfimängija partner alastipildid edasi oma sõpradele. Peagi hakkasid täiesti tundmatud inimesed Spiranacile helistama, kirjutas New York Times. 

«Oli täiesti õudne saada kõnesid võhivõõrastelt, kes on sind kogu sinu alastuses näinud,» rääkis Spiranac podcastis «Playing A Round With Paige Renee». Kuid halvem ootas veel ees....

2018. aasta Dubai Ladies Openi golfiturniiri pressikonverentsil puhkes blond kaunitar nutma :«Keegi ei räägi netikiusamisest, aga see on suur probleem.»

Pisut enne pressikonverentsi oli ta saanud kõne, kus temalt pressiti raha välja :«Maksa või saada endast veel alasti pilte, muidu paneme foto, millel sa paljas oled, netti üles!»

Spiranac ei andnud väljapressijale alla, kuid ta elu muutus põrguks. «Olin pidevas stressis. Ärkasin hommikuti ja vaatasin tuntud veebisaidid läbi, et ega mu pilti kuskil juba ei ole. Kuni lõpuks see foto jõudiski avalikkuse ette.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess the course and hole I’m on🤔

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Foto saadab kaunitari kogu elu

Ühel võistlusel tuli tema juurde golfifänn, käes väljaprinditud Spiranaci alastipilt ning palus sellele golfimängija autogrammi...«Ma ei saa sellest kunagi lahti. Alati kui kohtan meesgolfareid, mõtlen ma üht - nad on kõik näinud mind täiesti alasti.»

Lisaks sellele saab horvaadi päritolu golfitäht pea igapäev e-maile, milles mehed saadavad talle oma peenisepilte. 

Tasapisi hakkab 26-aastane Spiranac traumast üle saama. Teda aitas ujumiskostüümis poseerimine maailma kuulsale väljaandele Sports Illustrated. Golfiiludusel on Instagramis üle kahe miljoni jälgija.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles