JÄLLE KOOS ⟩ Silvia Ilves ja Paul Neitsov korraldasid Aruküla rahvamajas romantilise õhtu

Elu24
Copy

Tšellist Silvia Ilves (27) ja kitarrist Paul Neitsov (26) esinesid täna Aruküla rahvamajas. Koos musitseerimine on paarile tuttav ning tormilisele minevikule vaatamata lõid Ilves ja Neitsov keelpillide saatel rahvamajja romantilise õhkkonna. Kohal oli ka Neitsovi uus kallim.

Ilvese ja Neitsovi professionaalse koostöö tulemusena on valminud ühine plaat, mis kannab nime «Kümnel keelel». Kogu märtsikuu tuuritavad Ilves ja Neitsov koos mööda Eestit, et tutvustada ühiselt valminud plaati. Plaadiesitluskontserdid said hoo sisse täna, Aruküla rahvamajast. 

Ühiselt valminud plaat järgneb Ilvese ja Neitsovi mõne kuu tagusele suhtedraamale, mis muusikuid ühendab. Nimelt tõi muusika Ilvese ja Neitsovi novembri alguses kokku paarina, kuid mõned nädalad hiljem nende armusuhe purunes.

Ilves andis muusikute romantilise suhte lõppemisest teada sotsiaalmeedias, kus põhjendas, et ei saa enda kiire elutempo juures kohtinguid lubada. 

«Me mõlemad oleme suhteliselt keevalised ja hullud,» tõi Neitsov toona Elu24le välja põhjuse, miks suhe nõnda kiire lõpu leidis. Paar sai nädal aega hiljem uuesti kokku, kuid seda kõigest hetkeks ning Ilvese ja Neitsovi teed läksid romantilises mõttes lõplikult laiali.

Muusikute professionaalne koostöö aga jätkus ning Ilves ja Neitsov andsid 10. jaanuaril ühise kontserdi Rakveres Buena Vista Sofa Clubis. Jaanuaris tutvustas Neitsov Instagramis ka oma uut kallimat, Alyona Tinyakovat (30), kes oli täna ka Aruküla rahvamajas.

Aruküla rahvamajas toimunud plaadiesitlusel oli kohal ka Alyona Tinyakova, Neitsovi kallim.
Aruküla rahvamajas toimunud plaadiesitlusel oli kohal ka Alyona Tinyakova, Neitsovi kallim. Foto: Remo Tõnismäe

Ilvese ja Neitsovi tormiline suhe sai viimati tähelepanu veebruaris, kui tšellist avameelselt oma Instagrami-lugudes uudishimulike fännide küsimustele vastas. Nimelt nimetas Ilves ühele küsimusele vastates Neitsovit enda «kõige kehvemaks voodipartneriks».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvia Ilves - the cellist (@silviailves) on

Avameelne ülestunnistus jõudis meediasse, mille peale otsustas Ilves «kehva voodipartneri» kommentaari täpsustada: «Igaühel on oma, ja see, et ta mulle oli, ei tähenda, et ta kellelegi teisele oleks.»

Hiljem avaldas Ilves Instagrami-lugudes ka nördimust ja tundis muret, et tema avameelne kommentaar võib tõmmata vee peale tema ja Neitsovi eelseisvatele plaadiesitluskontsertidele.

Neitsov, kes tšellisti avameelseid väljaütlemisi pikalt kommenteerida ei soovinud, kinnitas möödunud kuul, et ühised esinemised ikka toimuvad.

«Meile meeldib väga koos laval olla,» nentis Neitsov novembris Elu24le pärast seda, kui paar oli lahku läinud ja muusikutel seisis ees ühine esinemine.

Tundub, et keegi avameelsete ütlemiste pärast pikka viha ei pea, sest tänasel plaadiesitlusel tegi Ilvesega meelsasti pilti nii Neitsov kui ka muusiku kallim, Tinyakova.

Vaata lähemalt galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles