FOTO ⟩ Uku Suvistega koos poseerinud Silvia Ilves: ei toimu siin mingisugust sebimist, kuigi ega Uku on üks ütlemata kompu pala küll

Elu24
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Instagram

Tšellist Silvia Ilves postitas sotsiaalmeediasse toreda pildi koos Eesti Laulu võitja Uku Suvistega. «Ei toimu siin mingisugust sebimist, kuigi ega Uku on üks ütlemata kompu pala küll, mis siin salata,» teatas naine Instagramis.

«Tulin lihtsalt Ukule Black Rose'i kaasa elama ning edastasin ka oma isa tervitussõnumi Uku isale Raivole. Meie issid on nimelt üksteisega kunagised sõbrad ning Raivost on mu isa alati positiivselt rääkinud! Oh armas Eesti, küll oled sa ikka väike...» kirjutas Silvia pildiallkirjaks.

Seepeale leiab üks Silvia jälgijatest, et «võiks ikka olla sebimist», sest mõlemad on ilusad inimesed. «Võiks ikka olla sebimist. Väga kenad oleksite koos,» kirjutati kommentaariumis.

Mispeale vastas Ilves: «Jah, Uku Suviste on nunnu, aga sebimine rikub sageli sõprust ning seda ma kaotada ei taha. Küll aga on meil ühine musitseerimine plaanis suvel.» 

Silvia esines eile koos Paul Neitsoviga Aruküla rahvamajas. Koos musitseerimine on paarile tuttav ning tormilisele minevikule vaatamata lõid Ilves ja Neitsov keelpillide saatel rahvamajja romantilise õhkkonna. Vaata pilte SIIT!

Ilvese ja Neitsovi professionaalse koostöö tulemusena on valminud ühine plaat, mis kannab nime «Kümnel keelel». Kogu märtsikuu tuuritavad Ilves ja Neitsov koos mööda Eestit, et tutvustada ühiselt valminud plaati. Plaadiesitluskontserdid said hoo sisse 6. märtsil Aruküla rahvamajast. 

Ühiselt valminud plaat järgneb Ilvese ja Neitsovi mõne kuu tagusele suhtedraamale, mis muusikuid ühendab. Nimelt tõi muusika Ilvese ja Neitsovi novembri alguses kokku paarina, kuid mõned nädalad hiljem nende armusuhe purunes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles