FÄNNID MURES ⟩ Post Malone'i veidrad esinemised tekitavad küsimusi: kas räppar on alkohoolik?

Elu24
Copy
Post Malone veebruaris esinemas.
Post Malone veebruaris esinemas. Foto: AP/Scanpix

Video erinevatest klippidest, kus staar-räppar silmad pahupidi või kukkudes esineb, on internetirahva seas suuri kahtlusi tekitanud. Samas kinnitas Post kontserdi käigus fännidele, et muretsemiseks pole mingit põhjust.

Kasutaja Ava postitas Twitterisse video, kus võttis kokku kõik murettekitavad juhtumised. Post Malonel on mitmel klipil silmad pahupidi, mida nähakse märgina narkootikumide tarbimisest.

Mõnel kaadil ei saa 24-aastane räppar laval püsti ning koperdab pealtnäha abitult. «Post Malone on esinemistel veidralt ja joobnult käitunud,» kirjeldas Ava. «Kardetakse, et see on narkootikumidest või alkoholist.»

Ava tuletas meelde, et ignoreerimine võib viia tragöödiateni. Tema sõnul on halb vaadata, kuidas inimesed seda nähes lihtsalt kaasa hõiskavad. «See video meenutas mulle väga Amy Winehouse viimast esinemist. Inimesed ikka ei õpi,» selgitas Ava.

Ava sõnumi on märkinud «meeldivaks» juba üle 200 000 inimese. Tuletatakse meelde ka varalahkunud räppareid Juice Wrldi ja Mac Millerit. Fännid on mures, et üks suurimaid räpimaailma staare võib sama teed minna.

Post lükkab kõik ümber

Page Six tuletas meelde, et  Post Malone kinnitas hiljuti täielikku marihuaanast loobumist. Pärisnime Austin Richard Post kandev räppar lubas enam «mitte midagi alkoholist kangemat tarbida».

Fännide mure jõudis ka Postini, kes pöördus ühel kontserdil nende poole ka selgitusega. «Ma ei tarbi narkootikume ning tunnen end paremini kui kunagi varem,» kinnitas ta. Räppari sõnul just selle pärast ta teebki laval selliseid tempe ning tunneb end täiesti vabalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles